Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 268 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar PS4'e TV Plus nasıl indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2024
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.400 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Sony'nin uygulama mağazasında yoksa indiremezsin. Artı 0 Eksi
KS KS Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 268 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 Yerayay dedi: Sony'nin uygulama mağazasında yoksa indiremezsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok PlayStation internet tarayıcısı ile denedim gitmeyi fakat TV plus tarayıcıyı desteklemedi Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Sony'nin uygulama mağazasında yoksa indiremezsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok PlayStation internet tarayıcısı ile denedim gitmeyi fakat TV plus tarayıcıyı desteklemedi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.400 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 Elwaysed dedi: Maalesef yok PlayStation internet tarayıcısı ile denedim gitmeyi fakat TV Plus tarayıcıyı desteklemedi Genişletmek için tıkla... PS4 tarayıcısı biraz eski maalesef. Artı 0 Eksi
Elwaysed dedi: Maalesef yok PlayStation internet tarayıcısı ile denedim gitmeyi fakat TV Plus tarayıcıyı desteklemedi Genişletmek için tıkla... PS4 tarayıcısı biraz eski maalesef.