PS4'ten PS4 Pro'ya geçilir mi?

Arkadaş alacaksa xbox series s 1 tb sürümü çıkacaktı ne zaman gelecek o konsol 1 tb olanı beklerse daha iyi olur.
O cihaz rahat 15-16K olur yurdışı sürümü 13K olsa yine pahalı değmez o kadar yapımcılar zaten ona optimize zor yapıyor ileride sadece 30fps verebilir Series S için 8-9K kafidir

Elinde zaten PS4 olmasa alsın diyeceğim fakat zaten cihazı varken 7500 lira masrafa girmek gereksiz. O kadar para vermek yerine dövize koysun biriktirsin PS5 alsın.

Güzel gibi duruyor ben alamadım mecbur zamlı tarifeden alacağız
Hocam ben 800 tl ön sipariş alacaktım zam yedi valla çok üzüldüm ama oyun çıktıktan sonra herkes bir oynasın sorun var mı yok mu oyun güzel mi kötü mü sonra spiderman 2'yi alacağım umarım oyun güzel çıkar zaten AC mirage tarihi öne alınmış herkes spiderman 2 yüzünden çekildiğini konuşmuştu.

Hocam siz GOW ragnarok oynadınız mı? baya iyidi oyun 35 saatten fazla oynadım hikayesi çok iyidi.

Bazı oyunlar PS4'ü artık desteklemeyekmiş bu doğru mu mesela Fortnite.

Evet oynadım güzeldi ancak hala bazı oyunlar sıkıntılı cyberpunk 2077 performans modunda fps drop oluyor özellikle çatışırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…