PS4'ten Series S'e geçilir mi?

Xbox oyunları PC de var ona rağmen sizce değer mi? PC çok güçlü değil oyunlar pek akmıyor Xbox'ta daha akıcı olur mu sizce ekran kartım GTX 1650.

Bilgisayarınız varsa Series S almak yerine bilgisayarınızı yükseltmeniz daha iyi olur. Xbox'da bulunan her oyun bilgisayarda da var.

Evet ama fiyat farkı var ve konsol rahatlığı diye bir şey var konsol seven bir insan PC de oyun oynarken rahat edemiyor.

Xbox oyunları PC de var ona rağmen sizce değer mi? PC çok güçlü değil oyunlar pek akmıyor Xbox'ta daha akıcı olur mu sizce ekran kartım GTX 1650.

Bu size kalmış bir durum GTX 1650'den daha güçlü Series S ama onu almak yerine PC nizide güçlendirebilirsiniz sizin zevkinize kalmış bir durum.

Evet ama fiyat farkı var ve konsol rahatlığı diye bir şey var konsol seven bir insan PC de oyun oynarken rahat edemiyor.

Aynen öyle ayrıca konsolu ben oturma odasına koyuyorum PC benim odamda oluyor oturma odasında yayılarak oyun oynamak ve film izlemek daha zevkli.

O zaman yeni konsolun hayırlı olsun 60FPS güzel bir deneyim herkese nasip olur umarım.
Umarım.

Arkadaşlar ben biraz daha araştırdım bazıları Xbox SS e çamur gibi görüntü falan diyorlar değmez diyorlar da kafam karıştı şimdi ben bu PS4'ü satacağım o belli çok eskidi artık oyunlar falan da kasıyor. Satıp sıfır PS4 almak sizce mantıklı olur mu? Biraz daha aydınlatır mısınız?

Arkadaşlar ben biraz daha araştırdım bazıları Xbox SS e çamur gibi görüntü falan diyorlar değmez diyorlar da kafam karıştı şimdi ben bu PS4'ü satacağım o belli çok eskidi artık oyunlar falan da kasıyor. Satıp sıfır PS4 almak sizce mantıklı olur mu? Biraz daha aydınlatır mısınız?

Kendimde kullanıyorum çamur görüntü dedikleri uzak bölgelerin bulanık olması ama oynarken gram umrunuzda olmaz çünkü PS4 dede oluyor zaten Series X ve PS5 de performans modundada oluyor 4K keskin olmadığı sürece oluyor.

Kendimde kullanıyorum çamur görüntü dedikleri uzak bölgelerin bulanık olması ama oynarken gram umrunuzda olmaz çünkü PS4 dede oluyor zaten Series X ve PS5 de performans modundada oluyor 4K keskin olmadığı sürece oluyor.
Hocam sizin DC var mıydı oradan sohbete devam edelim mi?

Ben öyle grafik şeylerini pek takılmam farketmem büyük ihtimal çok belirgin olursa üzülürüm.

PS4'ü satacaksan bilgisayarını 2. el olarak rahatça RX 6600 XT'e yükseltirsin. Yardım edeyim istersen.

Hocam PC GTX 1650 ekran kartına sahip PC'yi yükseltmek isterdim fakat oturma odasında konsol olmasını istiyorum yani orada film izliyoruz falan daha güzel oluyor PC'yi seneye düşüneceğim.

Adınızı yazın ekliyim.

Adınızı yazın ekliyim.
Sliva2023.

Adınızı yazın ekliyim.
Eklediniz mi?

512 GB yetiyor mu bu arada konsol için?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı