PS4'ümü kendim kırmak istiyorum ama herhangi bir hata yaparsam PS4'e zarar verir miyim?
Çekiçle falan vurursanız ve ya fırlatırsanız muhtemelen kırılacaktır.PS4 kırılıyor muydu ya.
Çekiçle falan vurursanız veya fırlatırsanız muhtemelen kırılacaktır.
Evet hocam kırılıyor 2-3 de kırılıyordu.
Hocam eğer kırarsanız Online oyunları oynayamazsiniz bence zarar bence kırmaya gerek yok ve internette de bu eylemin mantıklı olmadığı ile ilgili bir yazı da var. Kırmayın hocam zarar.
Zarar değil.Hocam eğer kırarsanız Online oyunları oynayamazsiniz bence zarar bence kırmaya gerek yok ve internette de bu eylemin mantıklı olmadığı ile ilgili bir yazı da var. Kırmayın hocam zarar.
Kendin kırdığında eski haline getiriliyor diye biliyorum.Hocam eğer kırarsanız Online oyunları oynayamazsiniz bence zarar bence kırmaya gerek yok ve internette de bu eylemin mantıklı olmadığı ile ilgili bir yazı da var. Kırmayın hocam zarar.
PS4 e oyunları oldukça pahalı istenirse kırılabilir fiyatlardan haberim var oldukça yüksek.Hocam PS4 için oyun fiyatlarından haberiniz var değil mi?
Olabilir hocam ben hiç denemedim.Kendin kırdığında eski haline getiriliyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.