PS4'ü temizlemeli miyim?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Beyler bayanlar merdivenden kayanlar, PS4 fat kasa sahibiyim ve R6 oynarken kulak zarımı zonklattığı için termal macununu yenileyip fan temizliği yapmak istiyorum. Üstüne üstlük bir de yeni HDD alıp takmak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım ve sorunlarımı çözer mi? Bir konsol mağazasına verip temizliğini yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz anlıyorsan YouTube dan izleyip yapabilirsin paran cebinde kalır, HDD değiştiriyorsan mutlaka ssd ye geçmeni öneririm hem sessiz hem hızlı olur, temizlik ses sorununu azaltır ama tamamen kesmez ps4 genel olarak sesli bir cihaz fanı sebebiyle.

Hocam dikkatli ve ince biriyseniz siz kendinizde yaparsınız. Fanın sesi mi yüksek geliyor bu arada.
Uçak kalkıyor evden resmen.
Çok fark etmiyor 2 ya da 3 saniye. Benim arkadaşımın makineya etki etmemişti. Bende sadece almaktan vazgeçtim. PS4 Slim kullanıyorum.
Aynen SSD almayacağım çok fark yok diye PS üzerinde. Zaten istesem de alamam fiyatı yüksek biraz 😀

Hocam fan yağlama var mı PS4 fanlarında bilmiyorum ama varsa gres yağı sürün. Makine yağı pek işe yaramıyor ama gres yağı hem uzun ömürlü hem de işe yarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı