PS4'ü teyp kablosu ile Çalıştırma

Egemen35

Hectopat
Katılım
30 Ekim 2015
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Ben, bana gelecek olan Ps4 güç kablosu 3 çıkıntılı (tam ismini bilmiyorum onların) sanıyordum. Fakat bu gelende iki adet çıkıntı var. Uçlarında ufak delikler var. Tahmin etmediğim bir kablo geldi. Bana denilene göre Ps4'ün Türkiye'deki orjinal kablosu teyp kablosu denilen çok basit bulunabilen bir kablo. Herhangi bir teyp kablosu ile çalışabilir denildi. Ben de evde, şansa bir teyp kablosu buldum. Çok güvenemiyorum ama aynısı. Ps4'ün kablosunun üstüne 300v yazıyor. Bunda da aynısı yazıyor. Bu kablo ile çalıştırsam sizce sıkıntı olur mu ?
Diyorsanız ki olur. Nereden Ps4 için orjinal Türkiye uyumlu kablo satın alabilirim söyler misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yurtdışından gelen bir PS3'ü evde bulduğumuz bi teyp kablosu ile çalıştırmıştık ve sorun yaşamamıştık. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Kablo resimdekindendi. Ancak konsol yurt dışından geldiyse, alınma yerine göre bazı durumlarda çeviriciye ihtiyaç duyabiliyor. Onu da bir araştırın.
 

Dosya Ekleri

  • sl-4425-bk_rgb_001.jpg
    sl-4425-bk_rgb_001.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 851
Son düzenleme:
Konuyu açtıktan sonra tam olarak resimdeki kablo ile denedim ve çalıştı. Sorunsuz kullanıyorum. Gene de teşekkür ederim. Garip. Çok basit bir kablo ile çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı