PS4'ün değeri nedir?

4750 - 4950 civarı ver ilan. Güzel fotolar çek üşenme. Ayrı satılacak değerli oyunları ayrı sat her zaman ama işe yaramazları cihazın yanına koy.

Az kullanıldı muhabbetlerine girme kimse inanmıyor zaten :) Sorunsuz, hiç tamir olmadı falan deyip geç.

Eğer cihaz çok yıpranmış, çizik doluysa sticker tak öyle ilan ver. Daha hızlı gidiyor.

https://www.hepsiburada.com/stickermarket-ps4-fat-assasins-creed-sticker-seti-p-HBV000008A4LZ
Sağol kanka

Kardeş adam ederi 3.5k demiş sen herhalde fazla büyüttün gözünde, o oyunları da çok abartmamak gerek, adam kirdirir beş yüz oyun yükler. Eski kasa baya eski demişsin bir de. Bana kalsa 3.5k de çok. 10 yıllık cihaz.

Kardeş adam ederi 3.5k demiş sen herhalde fazla büyüttün gözünde, o oyunları da çok abartmamak gerek, adam kirdirir beş yüz oyun yükler. Eski kasa bayağı eski demişsin bir de. Bana kalsa 3.5k de çok. 10 yıllık cihaz.

Kırdırmak? Güzel kardesim bu devirde kim kırık cihaz alır. Kim internete bağlanmayan cihaz alır biraz mantıklı düşünsen keşke.

Kırdırmak? Güzel kardesim bu devirde kim kırık cihaz alır. Kim internete bağlanmayan cihaz alır biraz mantıklı düşünsen keşke.
10 yıllık cihaza 4k veren akli selim kirdirmaz zaten. 😂 Hayır yani kırık olmasa bile çok etki etmez fiyata onu diyorum. Tlou, uncharted, Rdr2 gibi a plus oyunlar olacak ki fiyata dokunsun, bunların ben pek vitrin yapacağını sanmam, ha umarım umdugun fiyata satarsın kardeşim.

10 yıllık cihaza 4K veren akli selim kirdirmaz zaten. 😂 hayır yani kırık olmasa bile çok etki etmez fiyata onu diyorum. TLOU, Uncharted, RDR2 gibi a Plus oyunlar olacak ki fiyata dokunsun, bunların ben pek vitrin yapacağını sanmam, ha umarım umdugun fiyata satarsın kardeşim.

5 ay önce sattım hocam 4.750'ye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı