PS4'ün Ömrü Ne kadar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni kasasını gelişmiş donanımla alırsın.
Yeni kasası yani slim felan çıkarsa eğer gelişmiş donanımla çıkmaz PS3'te böyle birşey gördünüz mü de PS4'te olsun.

Cevap vermeyeyim diyorum ama anlaşıldı susmayacaksınız bi bitmediniz be kardeşim... Hiçbirinizin bir şeyden anladığı yok, daha araştırmaktan acizsiniz gelmiş burda papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Bilmiyorsunuz bari konuşmayın. Bir şey yazıyorsam boşuna değil, insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, üç beş fanboy bir araya gelmiş birbirinizin egosunu tatmin ediyorsunuz. Sizin gibi teknolojiden bihaber tipler ne yaparsa yapsın zaten size her şey müstehak..!

Okuyun da öğrenin neymiş:
Sony also considering a new PS4 with more powerful hardware
Sony might consider a ‘high-power’ PS4 with upgraded GPU | KitGuru

Biz burda fanboyluk yapmıyoruz! Yeni kasada donanımsal farklılıklar olursa şuanki PS4'ü alanlara ciddi bir haksızlık olur düşüncesindeyim hepsi budur.

Biz burda fanboyluk yapmıyoruz! Yeni kasada donanımsal farklılıklar olursa şuanki PS4'ü alanlara ciddi bir haksızlık olur düşüncesindeyim hepsi budur.
Ben de farklı bir şey söylemiyorum zaten. Henüz satın almamış kişilere bekleyin dememin sebebi budur.

Yok hocam PS10 daha güçlü olacak onu beklesinler. Yeni bir konsol çıkarmak o kadar kolay değil ki. Ayrıca Ubi$oft gibi firmalar bile 1080P/60FPS oyun yapabileceklerse zaten o makinenin fiyatını az buçuk tahmin edebiliyor insan.

Arkadaşın verdiği link de ki yazanlar kısaca şu eski konsolu riske edecek bir hamle yapmak istemiyoruz aman 'nintendo 3ds gibi bişey yapmak istiyorum bu da eski konsolla mümkün değil o yüzden çıkabilir gibi şeyler yazıyor. Haberi 5ay önce yazmışlar. Ben pek gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. 5Ayda açıklama gelirdi. Arkadaş herkese cahil vs diyor bunu neye göre demiş anlamadım. Yabancı siteler den 3 4 haber okuyunca alim olunuyr sanmış galiba. Hem diyor fanboysunuz hem de bazı arkadaşların konsolu yok. konsol u olmayan adam zaten araştırıyor niye fanboy olsun. Bu ikilemle hayatı boyunca mutluluklar diliyorum kendisine.

Yeni kasası yani slim felan çıkarsa eğer gelişmiş donanımla çıkmaz PS3'te böyle birşey gördünüz mü de PS4'te olsun.
Kanka alet işler el övünür millet hemen hayal gücünü kullanıp uyduruyor. Bir ara şu cuh1216 için de herşeyi değişik diyenler vardı. oysa ki ramlar 16x500 den 8x1 e düzenlendi. millet bunu yeni konsol çıkmış gibi göstermeye çalıştı. Bunun adı tüketim çılgınlığı. Yarın da 4x2 ramlı çıkar işlev aynı ama. Herkes konuşuyor işine gelmediği yerde fanboy diyor Bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar

Arkadaş birde araştırmaktan acizsnz diyor Yahu araştırmaktn bahseden insan ikincil kaynaklardan söz etmeyi ayıp sayar ya 3 5 internet sitesi ile araştırmacı olmuyor kimse Sen birincil kaynağa ulaş sonra bize de ki acizsinz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Burinyo35 haber ikincil kaynak değil buradaki Sony başkan yardımcısıyla birinci ağızdan yapılmış röportaja dayanarak ortaya atılmış bir iddia. Kimse bir yerinden uydurmuyor yani bu haberleri. 5 ay sandığın kadar uzun bir süre değil. AMD'nin Zen mimarisi çıkana kadar beklemeleri doğal... Geliştirilmiş versiyonda da 28 nm litografi kullanacak halleri yok PS3'de olduğu gibi yarıya düşecektir. Bu da demek oluyor ki performans bir hayli artacak.

Haber hem internetten alıntı hemde ikincil kaynak değil öyle mi ortaya atılmış iddia diyorsun hemde Arkadaşlar cidden sapla samanı karıştırıyorsunuz size bilimsel araştırma dersi vermeyi isterdim ciddenHaber ekim de yazılmış 5ay diyorsun Hangi tarihten itibaren 5ay beklememz gerek onu da söyler misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…