PS4'ün önünde küçük çatlak var

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
5 ay önce bir PS4 aldım 20.Yıl özel PS4 Fat kasa buraya kadar her şey tamam. Pandemi yüzünden bir yere gitmekten korktuğumdan şehrimdeki bir kişiden cihaz aldım ama önünde minnacık bir çatlak var cihazın düşürdü mü falan hiç bilmiyorum sonra DualShock4 yani kolun analogları sıkıntılı. 1900 TL verdim yanında 5 oyun ile. Sizce hata mı yaptım? Moderatör başlığı yanlış ayarladı o yüzden kusura bakmayın.

Hocam bu kadar zaman olmuş, üstünde durmayın bence.

Çatlaktan bir şey olmaz, oyunları açıyorsa sorunsuzdur zaten büyük ölçüde, ama kolların analogları sorunluysa bir tık kazık olmuş. Ama bir ihtimal kollar tamir edilebilir nispeten düşük maliyetlerle belki.
Biraz takıntılıyım diye çok düşünüyorum bu meseleleri. Biraz daha bekleyemedim sabırsızlıkla aldım.

Biraz takıntılıyım diye çok düşünüyorum bu meseleleri. Biraz daha bekleyemedim sabırsızlıkla aldım.
Yani farklı bir ilanı alsaydınız da 1-2 ay sonra cihazın kendisi bozulabilirdi. Teknoloji ve ikinci el şans işi, üstünde durmamak lazım.

Kolları hiç denemeden aldıysanız eğer, bu size ders olsun. Deneyebildiğiniz kadar denemeniz gerekirdi. Ama dünyanın sonu değil, bir ders çıkarmış oldunuz.

Yani farklı bir ilanı alsaydınız da 1-2 ay sonra cihazın kendisi bozulabilirdi. Teknoloji ve ikinci el şans işi, üstünde durmamak lazım.

Kolları hiç denemeden aldıysanız eğer, bu size ders olsun. Deneyebildiğiniz kadar denemeniz gerekirdi. Ama dünyanın sonu değil, bir ders çıkarmış oldunuz.
İkinci el kollara hiç güvenmedim hayatım boyunca :D Artık para biriktirip sanırım yeni bir kol almam lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı