Şuan 60hz 4k tv var zaten 60 fps oynatsa yeter.Hatta Series S de bile cıkacak. O PS5 ten bıle cok daha gucsuz rahat ol yanı.
Hiç gerekli değil hocam Slim de rahat oynatacak zaten SSD yükseltilebiliyor Slim'de o da yetiyor. Ayrıca dijitalte karar kıldınız sanırsam.Pro 666 euro 32.5k falan yapıyor o kadara çıkmayı düşünmüyordum.
Çok oyun oyanayan biri değilim ama GTA başka benim için cocukluğumuz geçtiPS5'in pek büyük bir avantajı yok ama o fiyata sadece GTA 6 için bile alınır hocam.
Şu an 60Hz 4K TV var zaten 60 FPS oynatsa yeter.
4k 60 kesin verir. PS pro ise Ray Tracing vs. verecek.En kotu ıhtımal 4K 30 oynatır ya da 1080 60 oynatır.
Vatandaşlığım olduğu için tax free alamıyorum galiba. 1tb cd versiyonu 433 euro 100 euro pahalı değmez gibi geldi bana sizce?Hiç gerekli değil hocam Slim de rahat oynatacak zaten SSD yükseltilebiliyor Slim'de o da yetiyor. Ayrıca dijitalte karar kıldınız sanırsam.
Ben 505'e Prag'dan CD almıştım,
Türkiyeye getirecekseniz Tax free formu talep edin mutlaka %10 civarı iade yapıyorlar havalimanında.
TR de 32k kesinlikle alınır.GTA 6 için kesinlikle PS alacaktım, GTA kasıma ertelenince seneye almayı erteledim bende. PS5 Avusturya da 333 Euro'ya düşmüş ve alabilirim ama GTA 6'yı ne derece oynatacağı da belli değil. Sizce bu fiyata alıp seneye kadar bekleyeyim mi?
Eki Görüntüle 2610156
Ben olsam CD alırdım da siz çok oyun oynamıyorsunuz. Bu nedenle dijital size göre. Ben 2. el ucuza CD alıyorum, sıkılınca satıyorum. Ayrıca CD hoşuma gidiyor ancak sadece GTA oynayacaksanız ekstra 100 dolar vermek mantıklı değil.Vatandaşlığım olduğu için tax free alamıyorum galiba. 1tb cd versiyonu 433 euro 100 euro pahalı değmez gibi geldi bana sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.