PS5 16.300 TL'ye alınır mı?

PS5'in pek büyük bir avantajı yok ama o fiyata sadece GTA 6 için bile alınır hocam.

Pro 666 euro 32.5k falan yapıyor o kadara çıkmayı düşünmüyordum.
Hiç gerekli değil hocam Slim de rahat oynatacak zaten SSD yükseltilebiliyor Slim'de o da yetiyor. Ayrıca dijitalte karar kıldınız sanırsam.

Ben 505'e Prag'dan CD almıştım,
Türkiyeye getirecekseniz Tax free formu talep edin mutlaka %10 civarı iade yapıyorlar havalimanında.

Hiç gerekli değil hocam Slim de rahat oynatacak zaten SSD yükseltilebiliyor Slim'de o da yetiyor. Ayrıca dijitalte karar kıldınız sanırsam.

Ben 505'e Prag'dan CD almıştım,
Türkiyeye getirecekseniz Tax free formu talep edin mutlaka %10 civarı iade yapıyorlar havalimanında.
Vatandaşlığım olduğu için tax free alamıyorum galiba. 1tb cd versiyonu 433 euro 100 euro pahalı değmez gibi geldi bana sizce?

GTA 6 için kesinlikle PS alacaktım, GTA kasıma ertelenince seneye almayı erteledim bende. PS5 Avusturya da 333 Euro'ya düşmüş ve alabilirim ama GTA 6'yı ne derece oynatacağı da belli değil. Sizce bu fiyata alıp seneye kadar bekleyeyim mi?

Eki Görüntüle 2610156
TR de 32k kesinlikle alınır.

Pro almayın çok gereksiz

Vatandaşlığım olduğu için tax free alamıyorum galiba. 1tb cd versiyonu 433 euro 100 euro pahalı değmez gibi geldi bana sizce?
Ben olsam CD alırdım da siz çok oyun oynamıyorsunuz. Bu nedenle dijital size göre. Ben 2. el ucuza CD alıyorum, sıkılınca satıyorum. Ayrıca CD hoşuma gidiyor ancak sadece GTA oynayacaksanız ekstra 100 dolar vermek mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı