PS5 2023'te alınır mı?

Tamer 121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir para biriktiriyorum ve PS5 alacağım ama oyun konusunda sıkıntılı kaldım. Daha çok God of War tarzı oyunları oynuyorum hikaye tabanlı Spider-Man falan. Sizce PS5 alınır mı? Oyunları pahalı biraz.

Alınır zaten ondan yeni konsol yok ama sanırım PS abonelik sistemi getirdi ona abone olabilirsiniz. Ama Sony Türkiye'den çekilecek falan diyorlar farklı yerden TR'yi yönetecekler veya aracı koyacak diyorlar o halde TR özel fiyatlandırma kalkar ve TR dil desteği gelmez yeni oyunlarda.

Bence alınmaz. Fiyatı bayağı uçmuş. O fiyata çok güzel bir sistem toplanabilir.
Hocam adamın belki sistemi vardır veya kol oyuncusudur konsol oyuncusudur o konuyu sorgulamak mantıksız.

Bence bütçe fazlaysa alınır, dediğiniz gibi oyunlar pahalı fakat PS Plus alıp yanına da 2-3 tane FIFA 23, GoW Ragnarök gibi yeni çıkmış oyunları alırsınız para biriktire biriktire yeni oyunlar da alırsınız, bence 3-4 sene götürür sonra zaten sıkılırsanız PC de geçebilirsiniz. (SONY'nin Türkiye'den çekildiğini unuttum, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.)

Toplanır da God of War: Ragnarök PC'ye çıkmıyor ve daha bir sürü böyle oyun var. İnternet burada kotu o yüzünden CD alicam. 1000 TL'ye oyun mu olur?

Bence alınmaz. Fiyatı bayağı uçmuş. O fiyata çok güzel bir sistem toplanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl soru böyle? Tabii ki alınır, fiyatı uçuk ama. PC oyun için daha iyi bana göre ama PS da çok güzeldir. İsterseniz alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı