PS5 alınır mı?

8000 TL bütçe ile; 10400F işlemcili, 2060 ekran kartlı sistem toplanabiliyor. Ayrıca biraz beklerseniz yeni ekran kartları gelecek. Onlar ile daha sağlam da kurarsınız. Siz şimdilik stoklara gelir gelmez PS5 Dijital alında, PC'yi bir ara toplarsınız belkide ihtiyaç bile duymazsınız. Konsol size fazlası ile yeter. Bu arada o vergiler asla düşmeyecek. Kim olursa olsun ister Erdoğan, ister İmamoğlu ister bir başkası her kimse devletin kasasına giren fazla parayı engellemez. Bunlar sadece kendi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda çalışan, kendi yandaşlarına kazandıran stratejik beyinler.
 
Bilgisayar alınmalı tabi ki.

Oyun konsollarını almak için mantıklı bir sebep yok zaten. Sadece fazladan 2-3 oyun oynamak için o kadar para verilmez. Oyun konsollarının alınması için en fazla 5000tl olmasi gerek.
 
Sağlam bir bilgisayar yanına da temizinden bir PS4 çeker exclusive oyun da oynarım, normal oyun da. İlla ki konsol istiyorsanız bu nesilde bence Xbox daha iyi. Gamepass var. Ama PS5 tarafında oyunların fiyatı ortada. Eğer indirimde falan belki alabilirim oyunları diyorsanız PS5 de alabilirsiniz.
Ama ben bilgisayar ve PS4 alırdım.
 
Değerli yorımlarınız için teşekkürler şu anda kenidme bir PC aldım 1050 Ti'lı geriye kalan parayldada kendimde Bulgaristan'dan PS5 alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı