PS5 alınır mı?

Tatarin

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2018
Mesajlar
165
Xbox Series S almayı düşünüyordum, fiyat 5K civarı tuttu toplam (2.kol vs.) Bende alıyorsam tam alayım dedim ve PS5 almaya karar verdim, sizce almak mantıklı mı? Oyunlara baktım indirimde 180-70TL arasında oluyorlar hep böyle olurlarsa çok sorun olmaz benim için. Dijital sürümü alırım bu arada, ve oyunlar ne kadar tutar? Çünkü Xbox'ta Game Pass gibi bir nimet var. (oynayacağım oyunlar, CoD, FIFA20, NFS, WWE vb.) Televizyon 4K olduğu içinde PS5 daha iyi geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu insan Game Pass gibi bir sistemin PS'ye de geleceğini bilmiyor hala. Series S alacağına digital al ve donanım olarak 6-7 sene kafan rahat olsun, 120Hz'de oyna, ayrıca Sony Discord ile partneliğini de duyurdu geçen, Series S çok saçma geliyor artık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 al geç kafan rahat olsun Series S PS5 kadar güçlü değil Game Pass Game Pass diyorsunuz ama Sony'in exclusive konsola özel oyunları muhteşem sırf Uncharted 4 oynamak için PS4 aldım ben daha bir sürü güzel exclusive oyun gelecek kesinlikle alınır. Oyun fiyatları uçuk ama PlayStation Store da arada da olsa güzel indirimler oluyor PS Plus da bazen güzel oyunlar veriyor. Xbox'un PC'den farkı yok konsolu konsol yapan şey özel oyunlardır bence bknz: God of War Uncharted infamous gibi oyunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı