Havacılık Sevdalısı
Megapat
Daha fazla
Merhaba,
Halihazırda orta halli bir PC sahibiyim(1660S ve 3600x) şu anda piyasada olan oyunları oynatabiliyor fakat sonraki nesil oyunları çok büyük ihtimalle oynatamayacak duruma gelecektir. RTX 3070 gibi yükseltmeler ise astronomik fiyatlardan dolayı imkansız olarak görülüyor, bu durumda oyun kullanımı için PS5'e geçmek mantıklı olur mu yoksa ekran kartı fiyatlarının düşmesini mi beklemek mi mantıklı bir seçim olur?
Hocam ben de sizin gibi ikilemde kalmıştım. GTX 1060 bir laptopa sahibim ve PS5 almak istiyordum ama hem piyasada olmamasından kaynaklı hem de PC ile oyun oynamaya daha yatkın olduğum için laptopumu satıp 2070 laptop almaya karar verdim. Bu tamamen sizin alışkanlıklarınız ile ilgili eğer koltukta oturup, gamepad ile hikayeli oyun oynamayı seven biri iseniz alın ama arkadaşlarınız ile mouse kullanarak rekabetçi oyun oynayan biri iseniz almayın. Benim için en büyük neden PS5 alırsam arkadaşımın olmayacağı idi. Bütün arkadaşlarım PC oynuyor ve PS5 alacak bütçeleri yok. Yani alırsam tek başınayım. Ben bu sebeplerden dolayı baz geçtim ama karar sizin yine de iyi geceler.