PS5 alınır mı?

w10_sawyer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben PS5 satın almayı düşünüyorum ancak malumunuz konsol fiyatları belli. Benim temel düşüncem, yarın PS5'i satın alıp temmuz ayı oyun indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Peki sizce bu zamanda PS5 alınır mı? Ve fiyatını hak ediyor mu? Sizlerin fikirlerini almak istedim.

PS4 çıkalı 10 yıl oldu ve hala kullanılan bir cihaz, hala oyunlar ona çıkmaya devam ediyor. Fiyatı pahalı olsa da bu PS5 en az 8 yıl çıkacak oyunları rahatça oynatır gibime geliyor.

Yapıştır gitsin. Bu devirde ps5 alınır mı diye düşünme bile. Ps4 alınır mı dersen söylenecek şey çok olurdu ama ps5 için bu durum öyle değil. Güçlü bir konsol, alabiliyorsan Sony garantili al bu arada.

Maddi durumun varsa al yani. Ama maddi durum çok önemli. 20.000 Liram yok diyorsan Series S'e yönel asla pişman etmez ama bir PS5 değil tabi ki. Sakın Series X alayım deme.

Etrafta çok "yeni PS5 çıkacak" geyiği dönüyor ama ben onu mantıksız buluyorum. Çıksa bile gücü değişmez sadece şekli değişir deniyor ki muhtemelen ülkenin %99'u yeni fiyatı ödeyemeyecek. Eğer beklesen bile en az 1 sene sonra çıkacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00