PS5 alınır mı?

Hocam 30k sistem ile alırsın 30 FPS'den fazla rahat olsun için.

Olmadı sistemi ekran kartı olmadan dizsin biraz para koyup 2-3 ay sonra da güzel bir ekran kartı alsın.

Konsol muhabbeti eskidendi bizde seviyorduk arkadaşı çağırım oyun oynamak ama geçti o devirler.

Uzun vadeli düşünmüyorsunuz bu konsollar nesilin yarısında olmasına rağmen hala 4 sene her oyun çıkacak peki PS5 çıktığında toplanan bir 3060'lı sistem 2027'ye kadar 30 FPS akıcı oyun oynayabilecek mı? Konsol hala mantıklı açıkçası kendi evime geçince dahi normal bir laptop ve oyun konsolu almayı planlıyorum icabında bereketli cihazlar.

PS exc. Oyunlarını oynamadıysan alınır, ama oynadıysan Xbox Series X alabilirsin, Game Pass ile çok oyuna sahip olursun.

Oynasam neden alayım mı diye sorayım?

PS4 alıp özel oyunları oyna sonra satıp Series X veya S al bence (PS5 kullanıcısıyım ama bu nesilde oyun konusunda sınıfta kaldığını düşünüyorum )

Neden?

Hocam PS5 alacaksın ve sadece oyun oynicaksın

Bunun yerine bilgisayar al daha avantajlı. ( oyun fiyatları vs.)

28 bin TL ile bilgisayar al

2 bin TL ile kol al.

Sonra da oyunları al Steam'den oyna.

Diyorsan büyük monitör istiyorum bağla TV'yi.

Aynen PC toplamakta o kadardı ya zaten. Yetse PC toplarım şu an zaten. Hem onu geçtim. Onun klavyesi bir de hoparlörü falan var. Kim para verecek o kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 30k sistem ile alırsın 30 FPS'den fazla rahat olsun için.

Olmadı sistemi ekran kartı olmadan dizsin biraz para koyup 2-3 ay sonra da güzel bir ekran kartı alsın.

Konsol muhabbeti eskidendi bizde seviyorduk arkadaşı çağırım oyun oynamak ama geçti o devirler.

Konsollar F/P ve zevk işidir konsol oyuncusu konsolda aldığı zevki PC de alamaz PC oyuncusu PC de aldıgı zevki konsolda alamaz.

Hocam PC'ye kol takınca ne değişiyor? Fark 0

Hiç konsol deneyimlemediğinizi tahmin ediyorum hocam. Ayar yok, driver yok sadece HDMI'ı televizyona tak ve oyunu indir oyna. Rahatlık var. Televizyonun karşısındaki koltuğa oturup, ayaklarını uzatıp oynamak var. Konsola klavye mouse takınca konsol PC olmuyor mesela. O PC hissiyatını vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynasam neden alayım mı diye sorayım?

Neden?

Aynen PC toplamakta o kadardı ya zaten. Yetse PC toplarım şu an zaten. Hem onu geçtim. Onun klavyesi bir de hoparlörü falan var. Kim para verecek o kadar?

Ya hocam açıkçası şöyle 2 K veya 4 k oyun oynarım diyorsanız alın ama bu nesilde PS5'e özel daha oyun bile çıkmadı 2024 de çıkacak yani bu nesilde adamakıllı özel oyun bile olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı