PS5 alınır mı?

PS tarafının özel oyunları güzel. Ama PS üyelikleri çok zamlandı. Karar sana ait PS mi Xbox mu? Ama Şöyle belirteyim Bilgisayarın yok ise Bilgisayar toplamak daha mantıklı olur.

Emin ol bir süre sonra sıkılacaksın ve verdiğin para boşa gitmiş olacak. (Kendim deneyimlediğim için söylüyorum) PS manyağıydım gece gündüz hayaliyle yatıp kalkıyordum, aldım. Oynayacak oyun kalmadı ve artık aynı şeyleri yapmak baydı, sattım. Satın alacağına kirala, istediğin oyunları vs. oynadıktan sonra geri gönder daha mantıklı olur. PS'ye vereceğin parayıda PC için kullanabilirsin dilersen.

Hocam özel oyunlar için alıyorsa PS4'te yeterli fakat çoğu özel oyun PC'ye geldi ve geliyor.

1 oyun için 2 yıl bekleyene kadar bilgisayarı eskir ayrıca PS 5 gücünde 4 k 60 FPS oynatacak akıcı bir bilgisayar 18-19 bine toplayamazsın. PS 4 desteği kesildi zaten.
Ayrıca starfield ın rezaletinden haberiniz var mı hocam ? Adamlar kalkıp pişkin pişkin açıklama yapıyor birde Yeni çıkan sony oyunlarının yükleme süresine bakın bir de starfielde bakın.

O paraya 4060 toplarsın PS5'i ikiye katlar her konuda.

Her şey ekran kartı mı onu tutacak işlemci vesaire de önemli ve bu fiyata o biraz zor adamakıllı 4060 PC daha fazla tutar (yurtdışında daha da ucuz zaten ps 5 ona girmiyorum bile ) ayrıca bu cihazlar 10 yıl boyunca destek alıyor PS 4 2013'te çıktı daha geçen GoW ragnarok oynattı o 4060 sistem 2030 senelerinde nasıl oyun oynatıyor ona bakacaksın önemli olan optimizasyon
(Cyberpunk konusunda da gördük en yüksek sistemlerde oyun çöp gibiydi starfielde aynı şekilde) .

Arkadaşlar merhaba, PS5 almayı düşünüyorum lakin Sony'nin TR'den çekilme mevzusu falan vardı bir ara (güncel durumu bilmiyorum). Ondan dolayı tereddütteyim. Fikirleriniz nedir?
Ps5 alınır. Özel oyunlar oynarım ve oyunlara bütçe ayırırım dersen ps5 al ama oyunlara fazla para veremem özel oyunlarla işim yok dersen xbox al karar senin.

ve bilgisayarın varsa xbox almanın mantığı yok çünkü xbox'ın özel oyunları zaten pc'ye geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı