Özel oyunları oynamak istersen alınabilir. Örnek: god of war Spiderman uncharted gibi gibiHP Victus laptopum var 3060 6 GB R7 5800 donanımlı, ben hep konsol istemişimdir gereksiz mi sizce?
Not: Ailemden bir şey istemeden size sormak istedim.
Not: Belki alırlar.
Arkadaşın zaten bilgisayarı var hocam Xbox gereksiz kalır. Çünkü xbox’ın özel oyunları PC’ye geliyor zaten.Alınmaz hele bu üyelik fiyatlarından sonra.
Xbox al.
Özel oyunları oynamak istersen alınabilir. Örnek: God of War Spider-Man Uncharted gibi gibi.
Arkadaşın zaten bilgisayarı var hocam Xbox gereksiz kalır. Çünkü Xbox'ın özel oyunları PC'ye geliyor zaten.
Demek istediğimde bu hocam zaten illa konsol alacaksa ps5 alsın dedim.O zaman bilgisayarıyla devam etsin.
Özel oyunları oynamak istersen alınabilir. Örnek: God of War Spider-Man Uncharted gibi gibi.
Arkadaşın zaten bilgisayarı var hocam Xbox gereksiz kalır. Çünkü Xbox'ın özel oyunları PC'ye geliyor zaten.
Xbox’ın bütün özel oyunları zaten PC’de o yüzden Xbox yerine ps5 daha mantıklı.PlayStation exclusive oyunları da yavas yavas PC'ye gelecek zaten. God ragnarok 2023 veya 2024 bası PC'ye çıkış yapacak deniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.