PS5 alınır mı?

eminunique

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ3-10105
Gigabyte H470M K
Kingston A-400 240 GB SSD
Hikvision Urien U10 8 GB 3200 Mhz Ram 2X (16 GB )
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yurt dışından GTA 6 için PlayStation5 almayı düşünüyorum ama ülkemizdeki oyun fiyatları malum. PS Plus'a gelir mi ve PS5 alınmaya değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yurt dışından GTA 6 için PlayStation5 almayı düşünüyorum ama ülkemizdeki oyun fiyatları malum. PS Plus'a gelir mi ve PS5 alınmaya değer mi? Şimdiden teşekkürler.
Değmez bana kalırsa. Xbox almak daha yararlı.

Neden Xbox daha mantıklı? PlayStation ekstra ve Deluxe oyun kataloğu çok geniş. İyi bir bilgisayarınız varsa bence PS5'e gerek yok. Ama yoksa tavsiye ederim.

Xbox Game Pass çok büyük avantaj. PS5'i almakla bitmiyor ki oyunlar binlerce liralara satılıyor. Bu yüzden Xbox daha kullanışlı bence.

Ps plus'a gelmez ve bence xbox daha mantıklı.

Xbox Game Pass çok büyük avantaj. PS5'i almakla bitmiyor ki oyunlar binlerce liralara satılıyor. Bu yüzden Xbox daha kullanışlı bence.
PS tarafında Extra ve Deluxe kütüphanesi yığınla kaliteli oyun dolu. 1.5-2 sene önce bunu söyleseydiniz hak verirdim ama çok şey değişti o tarafta.

Gta 6’nın kataloğa dahil olma ihtimali bence yok. Ücretli şekilde satılır

PS tarafında extra ve Deluxe kütüphanesi yığınla kaliteli oyun dolu. 1.5-2 sene önce bunu söyleseydiniz hak verirdim ama çok şey değişti o tarafta.

GTA 6'nın kataloğa dahil olma ihtimali bence yok. Ücretli şekilde satılır.

Gerçi o da doğru Game Pass'e de zam gelmiş. Xbox Game Pass yıllık 960TL, PS Plus ise 1400TL'ye geliyor. (en düşük paketler) bu durumda hangisinde daha çok oyun varsa o tercih edilebilir. Arada çok bir fark kalmamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı