PS5 alınır mı?

PS 5 ile PS 4 aynı kefeye koymak bana sorarsan düpedüz cahillik. Eğer evinizde uçak motoru, 20-30 FPS, düşük çözünürlük, zayıf donanım, yavaş hard disk ve eski nesil konsol istiyorsanız o zaman ps4 alabilirsiniz.

Onun dışında PS 5 gayet alınır ama Xbox'taki Halo, Forza vesaire ilginizi çekiyorsa Xbox Series X'te güzeldir ama ps exc oyunlarını unutmayın ( xbox ve bazı ps oyunları PC'de de var ama bilgisayarlar çok pahalı ve maliyetliler he güzel bir PC'niz varsa o başka). Şu an PS Plus aboneliği Game Pass'e göre daha zengin ki yeni güzel oyunlarda eklemeye başlıyorlar ama Xbox tarafında 2025'ten itibaren CoD ve activison-Blizzard oyunlarının çoğu Game Pass'e gelecek büyük ihtimalle, 2 yıl beklemek te ayrı sabır tabii. Bana sorarsanız şu an PS 5 alın birkaç yıl sonra da canınız CoD çekerse PC alın,yükseltin ya da Xbox kiralarsınız imkanınız olursa.

Son düzenleme:
ayrıca neden xbox'da en az puanlılar varken diğer tarafda en yüksek puanlılar var?
Xbox'da bulabildiğim en yüksek puanlı oyunlar zaten bunlar. Hodri meydan listeyi sen hazırla istersen. İkisinin de en yüksek puanlı oyunlarını koydum zaten.

İstersen FIFA 23' ü de koyayım 79 puanda. 😂

1699728150133.png

Dead Space de 89 puanda zaten ortalama puanlarda. Onu da ekleyeyim ama Playstation'da da mecbur bir oyunu listeye ekleyeceğim o zaman o da zaten 80 üstü puanda olacak.

Xbox'da bulabildiğim en yüksek puanlı oyunlar zaten bunlar. Hodri meydan listeyi sen hazırla istersen. İkisinin de en yüksek puanlı oyunlarını koydum zaten.

İstersen FIFA 23' ü de koyayım 79 puanda. 😂

Eki Görüntüle 2010990

Dead Space de 89 puanda zaten ortalama puanlarda. Onu da ekleyeyim ama Playstation'da da mecbur bir oyunu listeye ekleyeceğim o zaman o da zaten 80 üstü puanda olacak.
Fifanın puanı sizce önemlimi? Sizde dediniz isterseniz puanlara bakmayalım insanlar seçsin diye fifa ne kadar kötü bir oyun olursa olsun rakibi yok ve seçilir ayrıca skyrim ve fallout serisinden bir oyun dahi koymamışsın.

Ben AAA Oyun dedim gidip Vampire Survivors Hollow knight ps ve stardew valley eklemişsin birde gidip ps plusda olmayan rdr 2 yi eklemişsin.

İkisinin de en yüksek puanlı oyunlarını koydum zaten.
Skyrim varken payday 3 mü en yüksek puanlı oyun?

Şuanda sosyalden çıkıcağım yarın listeyi hazırlıyacağım gör objektif liste nasıl oluyor 10 oyunlu bir liste yapıcağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı