PS5 alınır mı?

Bu da mantıklı geldi hocam oyunları cdli alıp takas da yapabilirim. Dijital olarak oyunlar PS Store da indirime giriyor mu sık sık?

Dijitalde de giriyor ama CD ile bedavaya getirmekten bahsediyorum ben sana 2500TL'lik oyun düşsün düşsün 1500 olsun. 1500 nere 0TL nere :)

PS5 parasına 4060 veya 6700 XT ekran kartlarına sahip sistem alabilirsin. Fakat PS5 alırsan da Playstation Plusta yeterince 3A ve 3A olmasa da güzel olan oyunlar var (kütüphanesine bakmanı öneririm)seni idare eder fakat bilgisayar da her işini halledebilirsin Playstation sadece oyun. Xbox Series X ve Xbox Game Pass kütüphanesine baksan iyi olur.

PS5 parasına 4060 veya 6700 XT ekran kartlarına sahip sistem alabilirsin. Fakat PS5 alırsan da PlayStation Plus'ta yeterince 3A ve 3A olmasa da güzel olan oyunlar var (kütüphanesine bakmanı öneririm)seni idare eder fakat bilgisayar da her işini halledebilirsin PlayStation sadece oyun. Xbox Series X ve Xbox Game Pass kütüphanesine baksan iyi olur.

Hocam orası öyle ama bir PS5 performansını vermiyorlar.

Dijitalde de giriyor ama CD ile bedavaya getirmekten bahsediyorum ben sana 2500TL'lik oyun düşsün düşsün 1500 olsun. 1500 nere 0TL nere :)

Yani evet orası öyle cdli PS5 alabilirim dediğiniz mantıklı geldi hocam.

Güzel bir sistemle PS oyunlarını PC'de kumanda bağlayarak oynayabilirsiniz ama aynı zevki vermiyor. Yerinizde olsam uygun fiyatlı sistem alırım. Derseniz oyunlara bir şekilde para çıkartırım indirim kaparım PS5 kesinlikle öneriyorum, arkadaşlarla cidden keyif veriyor.

Güzel bir sistemle PS oyunlarını PC'de kumanda bağlayarak oynayabilirsiniz ama aynı zevki vermiyor. Yerinizde olsam uygun fiyatlı sistem alırım. Derseniz oyunlara bir şekilde para çıkartırım indirim kaparım PS5 kesinlikle öneriyorum, arkadaşlarla cidden keyif veriyor.

Düşüneceğim biraz hocam oyun fiyatlari olarak da pek bir fark olmuyor aslında eskisi gibi Steam de gerçekten dudak uçuklatıyor artık.

Konsol için Xbox Series X düşünebilirsiniz.

Onu da düşünüyorum hocam Game Pass ile cok güzel oyun imkanı sunuyor.

Düşüneceğim biraz hocam oyun fiyatlari olarak da pek bir fark olmuyor aslında eskisi gibi Steam de gerçekten dudak uçuklatıyor artık.

Vallahi ben sosyalde açık açık söylüyorum. Fiyatını pahalı bulduğum oyunları korsan yoldan güvenilir bir şekilde oynuyorum tabii ki teşvik etmiyorum. Sadece para dayanmayınca :D.Onun dışında diğer oyunları zaten satın alıyorum. Bu yolla bakarsanız kafanızdaki soru işaretleri bir tık daha azalır.

Elinde PC yoksa veya kötüyse PC, ortalamaysa veya iyiyse PS alabilirsin. Oyunları direkt mağazadan almak pahalı ama kutulu al sat ile veya oyun kiralamayla ucuza oynayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı