PS5 alınmalı mı?

Ben PC mi satıp PS5 aldım. Fakat pişman oldum çünkü PC'deki kadar PS de vakit geçiremiyorsun keza ödevlerin falan oluyor iyice sıkıntı. Ama arkadaşların da dediği gibi merak varsa PS4 alınabilir bence de. Onun dışında tabii ki PS5'in 4K 60 FPS oyun özelliklerinden yararlanmak, SSD hızından ve ortağın varsa oyunları ucuza getirmek gibi şeyler artı sağlıyor.

Bir kaç yorum okudum gerçekten bana göre çok saçma görüşe sahip olanlar var birincisi eğer oyunlarına verecek paran yoksa ps5 gibi bir konsolu almanın bir mantığı yok kırıp oynadıktan sonra o konsolu almana gerek yok git ps4 al ps3 al kır yükle oyna ikincisi en saçma bulduğum konu xbox mu ps mi konusu yav kardeşim sen zaten PlayStation fanlığı olan özel oyununa ilgisi duyan adama xbox öneremezsin o adam uncharted last of us bunların hayaliyle konsol aklına giriyor zaten böyle adamlara xbox öneriyorlar xboxta adam akıllı türkçe destekli düzgün oyun yok ucuz etin yahnisi hesabı xbox alacağına git pc al bedavaya korsan oyun indir yükle oyna.

Birkaç yorum okudum gerçekten bana göre çok saçma görüşe sahip olanlar var birincisi eğer oyunlarına verecek paran yoksa PS5 gibi bir konsolu almanın bir mantığı yok kırıp oynadıktan sonra o konsolu almana gerek yok git PS4 al PS3 al kır yükle oyna ikincisi en saçma bulduğum konu Xbox mu PS mi konusu yav kardeşim sen zaten PlayStation fanlığı olan özel oyununa ilgisi duyan adama Xbox öneremezsin o adam Uncharted Last of Us bunların hayaliyle konsol aklına giriyor zaten böyle adamlara Xbox öneriyorlar Xbox'ta adamakıllı Türkçe destekli düzgün oyun yok ucuz etin yahnisi hesabı Xbox alacağına git PC al bedavaya korsan oyun indir yükle oyna.

Zaten hocam Series S'im var ama PS özel oyunları başka bir seviye

Eğer oyunlara verecek paran yoksa PS5 gibi bir konsolu almanın bir mantığı yok kırıp oynadıktan sonra o konsolu almana gerek yok git PS4 al PS3 al kır yükle oyna.

PS5 alma şansı varken neden gidip de PS4 alsın? Hele hele PS3 almak. Adam şu an Xbox Series S'de çoğu oyunu 1080p 60 FPS oynuyor, PS3 gibi oyunları 720p 30 FPS çalıştıran bir alete geçmek attan eşeğe binmek gibi bir şey olur herhalde. Arkadaş PS4 alırsa istediği kadar kırdırsın, özel oyunları oynadıktan sonra artık o konsolun yüzüne bakmaz. Yahu adamın elinde Xbox Series S var, PS4'den çok daha güçlü bir konsol, adam gidip Series S'de 60 FPS akmak yerine neden PS4'de 30 FPS oyun oynasın ki? Bu yüzden PS5 alması çok daha mantıklı. Ayrıca Yaz'ın gelecek olan kod adı "Spartacus" olan sistemden haberiniz var mı?

😁 😁 😁 Series S olmasaydı bende düşünülürdü ama PS3 varken alınmaz bence

Kanka bende PS3 ve Xbox 360 Elite var, ikisini de severim ama joystick farkıyla Xbox önde ona çip attırdım, ben 2 sene önce yeni konsol almak yerine oyun bilgisayarı topladım ekstra Xbox kumandayı PC de kullanıyorum, arada büyük TV de keyfine konsol oyunları açıyorum CoD, fear, Half-Life Doom wolfestain Quake Halo Resident Evil gibi oyunları oynuyorum, 1TB HDD bağladım Full oyun dolu, standart oyunlar indirip convert edince 3 ile 6 GB arası yer kaplıyor kaç oyun olduğunu kendin tahmin et...ha yeni konsol almak istiyorum ama 2023 seçimlerinden sonra dolar düşerse şimdi almam😊 orijinal oyuna para vereceğim falan mantığındaysan zaten başka dünyalardayız🤣

RX 6600 gelir. PS5'lerde de zaten 5700 XT var diye biliyorum aratmaz fazla.

PS5'lerde RDNA2 GPU var 5700XT olması imkansız 5700XT'ye yakındır saf performansı ayrı.
Yazın çalışıp PS5 almak istiyorum. Ailem de destek olacak mantıklı mı? Yoksa direkt PS4 mü alayım?

Güncellenmiş PS Plus geliyor Haziran'da eğer Game Pass benzeri bir hizmet olursa düşünmeden al. Ayrıyeten pahalı oyunları CD alıp satarak oynarsın PS4 cdlerini kullanabiliyorsun PS5'te oyunların pahalılığını pek dert etme.
Konsolla sakın PC'yi karşılaştırmayın konsollara gelen oyunlar dibine kadar optimizasyon ile geliyor. Bundan 7-8 yıl sonra PS5 hala cayır cayır oyun oynatacak. Şimdi aynı paraya aldığınız PC ile bu muhtemel değil.
Ayrıyeten Xbox Series X konsol kültürü kazanımı açısından iyi ama PC'den ekstra bir fark sunmuyor PS özel oyunlarına karşılık kendi güzel oyun serileride yok. Horizon serisi, TLOU Uncharted, God of War, gelecek Quantic Dream oyunları ve sayamadığımız bayağı bir özel oyun için bile PS alınır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı