PS5 alırken neye dikkat edilmeli?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
PS5 almayı düşünüyorum dijital versiyonunu sıfır olarak dikkat etmem gereken bir şey var mı? Forumda sürüme dikkat edilmesi gerektiği yazıyor hangi sürümü almam gerekiyor? Sürümden kastım dijital vs CD'li versiyonu değil de kodu varmış sanırım en son çıkan onu almak gerekiyormuş.

Sürümlerin hepsi çok başarılı bütçen dahilinde uygunu bulduğunu almanı tavsiye ederim. Sürüm farkı olayı eski PS dönemlerinde kaldı bugüne kadar çıkan PS5'lerde hiçbir fark yok performans ses ısınma anlamında.
CFI 10 serisi -2020 Kasım'da çıkan sürüm
CFI 11 serisi-2021 Kasım'da çıkan sürüm(CFI 10 serisine göre 300gr daha hafif sebebi ise içindeki soğutucu bakır blok azaltıldı.
CFI 12 serisi- 2022 Kasım'da çıkan sürüm(CFI 11 serisine göre yaklaşık 300 gr daha hafif yine aynı olay var)
Fakat bunların hiçbir farkı yok gerek ses olsun gerek ısınma olsun etkisi yok hurafelere inanmayın. Zamanında yapılan Stokçuluktan ötürü bazı yerlerde CFI 11 halen satılıyor fiyatı uygunsa kaçırmayın derim
Ama çok büyük ihtimalle alacağınız ürün CFI 12 serisi gelecektir.

Sürümlerin hepsi çok başarılı bütçen dahilinde uygunu bulduğunu almanı tavsiye ederim. Sürüm farkı olayı eski PS dönemlerinde kaldı bugüne kadar çıkan PS5'lerde hiçbir fark yok performans ses ısınma anlamında.
CFI 10 serisi -2020 Kasım'da çıkan sürüm.
CFI 11 serisi-2021 Kasım'da çıkan sürüm(CFI 10 serisine göre 300gr daha hafif sebebi ise içindeki soğutucu bakır blok azaltıldı.
CFI 12 serisi- 2022 Kasım'da çıkan sürüm(CFI 11 serisine göre yaklaşık 300 gr daha hafif yine aynı olay var)
Fakat bunların hiçbir farkı yok gerek ses olsun gerek ısınma olsun etkisi yok hurafelere inanmayın. Zamanında yapılan stokçuluktan ötürü bazı yerlerde CFI 11 halen satılıyor fiyatı uygunsa kaçırmayın derim.
Ama çok büyük ihtimalle alacağınız ürün CFI 12 serisi gelecektir.

Kesinlikle katıldığım bir konu. Sıvı metal akma sorunu şu an için düzmeceden ibaret.

Elimde 3 modelde vardı "10, 11 ve 12 serisi PS5 modellerim vardı ama sattım, şu an 1216a modelini kullanıyorum" ve 3 modelde her ne kadar soğutma bloğu revizasyonuna rağmen benzer sıcaklıklarda çalışan modeller. Şu an piyasada 10 serisini sıfır olarak almanız biraz zor 2. el siteler dışında. Alırsanız muhtemelen 12 veya 11 serisi bir cihaz alırsınız.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Son olarak arkadaşlar ps5 için pro yada slim modeli beklenmeli mi yoksa hazır bulmuşken normal ps5 alınmalı mı ? Sizce çok bir fark olur mu yeni çıkacak ps5 pro yada slim için ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Son olarak arkadaşlar PS5 için Pro'ya da Slim modeli beklenmeli mi yoksa hazır bulmuşken normal PS5 alınmalı mı? Sizce çok bir fark olur mu yeni çıkacak PS5 Pro'ya da Slim için?

PS5 Slim bekliyorum ama Pro geleceğini ben düşünmüyorum. Xbox cephesi de ara nesil konsol yapmayacaklarını söyledi. PS5 bu nesli çıkarır bu enflasyonda da beklemek saçma alın hocam. Slim model geldiğinde oyun performansı aynı olacaktır fark sadece daha az ses çıkarma daha az güç tüketme ve daha az yer kaplama oluyor Slim modellerde sizin için bunlar önemliyse Slim geldiğinde satar geçersiniz.

Hocam ülkemizde maalesef almak istediğin şeyi o an almazsan sonra ki zamanlarda çok daha pahalıya alıyorsun :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı