PS5 alırken neye dikkat edilmeli?

Berkay151421

Decapat
Daha fazla  
Merhaba PS5 almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim? CD girişlimi olmalı yoksa digital versiyonmu olmalı? Aydınlatırsanız sevinirim. Hangi kodlu PS5 almalıyım bunu da söylerseniz sevinirim. Slim modeli almayı düşünüyorum fat sorunluymuş araştırdığım kadarıyla sizde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Slim alın Fat kasadan daha iyi. Cfi 2000 kodlu olanlar Asya ürünü 2016 olanlar Avrupa ürünü oluyor. Slim'de fazla kod yok zaten diye biliyorum. 2016 olanda genelde güç kablosuyla geliyor ama benim gibi şanssızsanız yeni bir güç kablosu ya da dönüştürücü almak zorunda kalabilirsiniz. Onun dışında pek farkı yok diye biliyorum. Slim ısınır falan diye duyduysan aldanma saatlerce yüksek grafikli oyunlar oynadım alet buz gibi çalışıyordu. Cfi 2016 Slim almak en mantıklısı.

Slim alın fat kasadan daha iyi. CFI 2000 kodlu olanlar Asya ürünü 2016 olanlar Avrupa ürünü oluyor. Slim'de fazla kod yok zaten diye biliyorum. 2016 olanda genelde güç kablosuyla geliyor ama benim gibi şanssızsanız yeni bir güç kablosu ya da dönüştürücü almak zorunda kalabilirsiniz. Onun dışında pek farkı yok diye biliyorum. Slim ısınır falan diye duyduysan aldanma saatlerce yüksek grafikli oyunlar oynadım alet buz gibi çalışıyordu. CFI 2016 Slim almak en mantıklısı.

Sizinki CFI 2016 olan model mi?

Slim modeli sıkıntısız olan model CFI 2016 iyidir. Dijital olanlarda sonradan CD takılabilir.

CFI 2016 yeni olan model değil mi?

Slim alın Fat kasadan daha iyi. Cfi 2000 kodlu olanlar Asya ürünü 2016 olanlar Avrupa ürünü oluyor. Slim'de fazla kod yok zaten diye biliyorum. 2016 olanda genelde güç kablosuyla geliyor ama benim gibi şanssızsanız yeni bir güç kablosu ya da dönüştürücü almak zorunda kalabilirsiniz. Onun dışında pek farkı yok diye biliyorum. Slim ısınır falan diye duyduysan aldanma saatlerce yüksek grafikli oyunlar oynadım alet buz gibi çalışıyordu. Cfi 2016 Slim almak en mantıklısı.
Güç kablosunda ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? Bende CFI 2016 kodlu PS5 Slim aldım geçen hafta lakin arka mazgal ve alt kapakta gereğinden fazla bir ısınma var gibi geliyor.

Güç kablosunda ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? Bende CFI 2016 kodlu PS5 Slim aldım geçen hafta lakin arka mazgal ve alt kapakta gereğinden fazla bir ısınma var gibi geliyor.
Vallahi yaşadığım tek sıkıntı alet geldikten 1 hafta sonra kullanabilmem oldu. Kutudan güç kablosu çıkacağını sandığımdan kablo sipariş etmemiştim. Ürün geldikten sonra ilk 2 3 gün açmadım sonra açtığımda kablo çıkmadı bir de 1 2 gün onu bekledim. Ama sorunsuz çalıştı. İthalatçı garantili alıyorsanız 2016 olmasına çok güvenmeyin kablo gelmeyebilir. Müşteriler rahatsız olup iade ediyor diye açıp kablo koymadıklarını söylemişlerdi ben satıcıya sorduğumda.

Vallahi yaşadığım tek sıkıntı alet geldikten 1 hafta sonra kullanabilmem oldu. Kutudan güç kablosu çıkacağını sandığımdan kablo sipariş etmemiştim. Ürün geldikten sonra ilk 2 3 gün açmadım sonra açtığımda kablo çıkmadı bir de 1 2 gün onu bekledim. Ama sorunsuz çalıştı. İthalatçı garantili alıyorsanız 2016 olmasına çok güvenmeyin kablo gelmeyebilir. Müşteriler rahatsız olup iade ediyor diye açıp kablo koymadıklarını söylemişlerdi ben satıcıya sorduğumda.
Nereden aldınız? Ben de alacağım ama satıcı, 2000 ile 2016 hangisi gelirse, öyle gönderiyor. 2016 istememe rağmen, ayrım yapılmaksızın gönderilir diyor. Kahraman Konsol’a sorduğumda stok mevcut değil, mevcut ise gönderim yapılır dediler. Pazartesi yazın dedikleri için yazdım, gün içerisinde stok güncellemesi yapılacak denildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı