PS5 almak vs PS6 beklemek

PS6'nın çıkış tarihi bile belli değil daha, ayrıca Sony ağırlığını PS5 üzerine veriyor şu an. PS6'ya kafadan 6-7 sene var daha. PS5 al geç, Pro modelini de bekleyebilirsin istersen. 2024 sonu deniliyor onun için ama ne kadar doğru bilmiyorum fakat PS6'dan çok daha önce çıkacağı kesin.

PS6 2028 sonu ya da 2029 başı çıkacak Ratchet & Clank genelde çıkış oyunu olur. Şuan beklemek saçma 4-5 sene var daha PS5 alıp Pro'ya geçebilirsin orada 2024 sonu deniliyor ancak kesin bilgi yok 2025 ortasınada sarkabilir GTA VI çıkışına bağlı bilemeyiz yani ya da yok fazla bütçe yok diyorsan PS5 + SSD sene sonuna kadar götürür en kötü senaryo şu;
PS5 2026-29 arası oyunların %70'i 30FPS oynatır bu da çok sorun olmaz diye düşünüyorum konsol kullanan birisi alışık olmalı.

PS6 2028 sonu ya da 2029 başı çıkacak Ratchet & Clank genelde çıkış oyunu olur. Şu an beklemek saçma 4-5 sene var daha PS5 alıp Pro'ya geçebilirsin orada 2024 sonu deniliyor ancak kesin bilgi yok 2025 ortasınada sarkabilir GTA VI çıkışına bağlı bilemeyiz yani ya da yok fazla bütçe yok diyorsan PS5 + SSD sene sonuna kadar götürür en kötü senaryo şu;
PS5 2026-29 arası oyunların %70'i 30FPS oynatır bu da çok sorun olmaz diye düşünüyorum konsol kullanan birisi alışık olmalı.

Sanmıyorum bence 60-90 FPS arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı