PS5 App uygulamasından oyun almak

Applebey89

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba, telefonda PS App uygulamasını indirdim, kayıt oldum, sepetime oyunlarımı ekledim. PS5'im haftaya elimde olacak telefonda hesabımdan satın alsam PS5'i aldığım zaman hesabıma giriş yapıp oyunları oynayabilir miyim?
(PS5 CD'li versiyon Asya ürünü sıfır)

IMG_2038.jpeg

IMG_2039.png

Evet hocam oyunlar sonsuza kadar sizin hesabınızda olur, PS 5 elinize geçtiğinde kütüphaneden (en sonda grimsi renkli logosu var) ya da PS mağazasından oyunun ismini yazarak oyunları bulup oradan indirebilirsiniz ondan sonra ana ekranınıza geliyor zaten. Hatta uygulama üzerinden aldığınız oyuna tıklayıp oyunu ps 5'e indir de diyebilirsiniz elinize geçtiğinde (cihazın kurulumu bittikten sonra).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyunu aldığınızda size hem PS 4 hem de PS 5 versiyonunu veriyor yani istediğinizi indirebiliyorsunuz, ikisi ayrı satılmıyor yani.
gow.png

Hem ikisinde çalışan versiyon, hem de sadece Ps4 versiyonu satılıyor. Şu an ben Ps4 olanı aldığım için 100 lira yükseltme istiyor. Almadan önce 100 lira yüksekti fiyatı.

gow2.png

Kütüphanede de böyle gözüküyor.

Eki Görüntüle 2021780

Hem ikisinde çalışan versiyon, hem de sadece PS4 versiyonu satılıyor. Şu an ben PS4 olanı aldığım için 100 lira yükseltme istiyor. Almadan önce 100 lira yüksekti fiyatı.

Eki Görüntüle 2021784

Kütüphanede de böyle gözüküyor.

Oyunu hangi konsoldan aldınız eğer PS 4'ten aldıysanız normal, çünkü ps 5 te böyle bir durum yok ve iki versiyon da veriliyor satın aldığınızda. Büyük ihtimalle ps 4'ten aldınız ve sizden şuan yükseltme parası istiyor ps 5 için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı