PS5 aşırı ısınma uyarısını kaç derecede verir?

Sesse2

Centipat
Selamlar, PS5'te özellikle EA FC 24'te konsol bayağı ısınıyor. Neredeyse 60 dereceye ulaşıyor dışı, öncelikle bu normal midir? Ayrıca konsol tahmini kaç derecede aşırı ısınma uyarısı verir? Bu durumu yaşayan biri varsa ya da bilen biri yardımcı olabilir mi?

60 derece çok değil gibi geldi bana. Uyarı verene kadar sorun yok. Sonuçta Xbox 360 değil bu.

Sıcaklık algımı yitirdim. 😀 birkaç gündür kafama takıldı bu sürekli açıkken bakıyorum ısınmış mı diye? Oyunu oynayamıyorum. Özellikle de bu oyunda yapıyor RDR2'de Max 43-44 dereceyi buluyor

Kardeş merak etme bir şey olmaz ama ileride termal durumu sıcaklamaya başlayabilir ama çok sorun yapacağını zannetmiyorum.

Sıcaklık normal. Aşırı ısınma durumunda cihaz kendini korumaya alıp kapatıyor. Korkulacak bir durum yok yalnız 6-8 ayda bir termal macun değişimi ve temizlik yapmalısın.

Sıcaklık normal. Aşırı ısınma durumunda cihaz kendini korumaya alıp kapatıyor. Korkulacak bir durum yok yalnız 6-8 ayda bir termal macun değişimi ve temizlik yapmalısın.
bu konsol termal macun yerine sıvı metal kullanıyormuş. Bunu değiştirmek gerekli mi? değiştirme işini nasıl yapacağım. Servis mi halleder ben mi yapmalıyım. İnternetten alıp

bu konsol termal macun yerine sıvı metal kullanıyormuş. Bunu değiştirmek gerekli mi? değiştirme işini nasıl yapacağım. Servis mi halleder ben mi yapmalıyım. İnternetten alıp
Sıvı metalle daha serin çalışır fakat riskli bir işlem. Sıvı metalin anakartla teması sonucu cihaz kullanılmaz hale gelir. Bu işlerden anlayan birisinin yapması lazım. Şahsi fikrimi sorarsan kaliteli bir termal macun yeterli olacaktır.

Benimkinin de içi çok tozlu pamukçuk olmuş tozlar diyeyim :) eğer cihaz kendini kapatmicaksa hiç acmiyacagim içini belki fanı cikarmadan acip gozukenleri alırım kısa bir sürede çok ısınıyor ama kendini kapatmicaksa ellemicem derece bilmiyorum kaç derecede kapanır.

Sıcaklık algımı yitirdim. 😀 birkaç gündür kafama takıldı bu sürekli açıkken bakıyorum ısınmış mı diye? Oyunu oynayamıyorum. Özellikle de bu oyunda yapıyor RDR2'de Max 43-44 dereceyi buluyor
Bende aynı içi fazla tozlu ama oyuna bakamıyorum aynı şekilde sürekli gidip sıcaklığa bakıyorum elimle çok fazla oluyor

Son düzenleme:
Selamlar, PS5'te özellikle EA FC 24'te konsol bayağı ısınıyor. Neredeyse 60 dereceye ulaşıyor dışı, öncelikle bu normal midir? Ayrıca konsol tahmini kaç derecede aşırı ısınma uyarısı verir? Bu durumu yaşayan biri varsa ya da bilen biri yardımcı olabilir mi?

Cihazın durumuna göre normal sayılabilir yerine ve kaç yıllık olduğuna bağlı bir de havalar cehennem gibi şu an ısınması çok normal. 60 derece abartı bir sıcaklık değil oyun oynarken ki uzun süre de oynadıysan çok normal hatta öyle aşırı ısınma uyarısı 60 70 le alacağın uyarılar değil bayağı sağlam ısınması gerek cihazın ya da fanında vb sorun olması lazım yoksa çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı