PS5 aşırı ısınma uyarısını kaç derecede verir?

Sıcaklık normal. Aşırı ısınma durumunda cihaz kendini korumaya alıp kapatıyor. Korkulacak bir durum yok yalnız 6-8 ayda bir termal macun değişimi ve temizlik yapmalısın.
Millet 4 yıldır kullanıyor değişimsiz bence gerek yok. Sıvı metal kendisi değiştiremez , macun sürse performanstan ödün verebilir emin değilim.
PS cafeler bile 7/24 açık çalıştırıyor banamısın demiyor 6-7 ayda bir toz temizliği yapsa yeterlidir.

Millet 4 yıldır kullanıyor değişimsiz bence gerek yok. Sıvı metal kendisi değiştiremez , macun sürse performanstan ödün verebilir emin değilim.
PS cafeler bile 7/24 açık çalıştırıyor banamısın demiyor 6-7 ayda bir toz temizliği yapsa yeterlidir.
Şuan bı sicaklikta sabit kalıyor saat saat oynadım birşey olmadı

Evet benimkinin içi aşırı tozlu son zamanlarda gereksizce elimi koyup sıcaklığa bakıyordum
Tozu temizlerseniz sıcaklık biraz düşer tozlu bile olsa cihaz bozulmaz maksimum ısınma, fan sesi, fps drop yaşarsınız zaten bunlardan biri olursa temizleyin 10 dakika sürüyor.

Sürekli kontrole gerek yok arada bakın eğer kulaklık varsa veya cihaza uzaksan.

Tozu temizlerseniz sıcaklık biraz düşer tozlu bile olsa cihaz bozulmaz maksimum ısınma, fan sesi, fps drop yaşarsınız zaten bunlardan biri olursa temizleyin 10 dakika sürüyor.

Sürekli kontrole gerek yok arada bakın eğer kulaklık varsa veya cihaza uzaksan.
Oyun ilk açıldığında fazla oluyor sonra kulağımı yaklastirinca zor duyuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı