PS5 CD vs RTX 2060 sistem

Selamlar, yukarıda belirttiğim gibi, zaten Series X'den PS5'e geçiş yapmıştım. Game Pass Ultimate büyük bir nimet ama ben yine sürekli oyun alıyordum. Sonuçta her çıkan oyun ilk gün Game Pass'e gelmiyordu. Yavaş yavaş PS5 özel oyunları da PC'ye gelmeye başlıyor. 3 sene arayla olsa da geliyor. Konsoldaki oyun fiyatları ve PC'deki daha geniş kullanım imkanı bu geçiş için aklımı çelmişti. Kaldı ki PC de oyunlar konsolun yarı fiyatı neredeyse... PS5 de harcayacağım parayı Xbox'da da harcayacağım için, iki konsol arası geçiş yapmayacağım. Ya PS5 de kalırım ya da PC'ye geçerim. Hala karar aşamasındayım.

Tabii ki bahsettiğiniz konuda iyi bir seçenek. Ama geriye yönelik aynı oyunları tekrar tekrar oynayan birisi olarak satın aldığım oyunları elimde tutuyorum. Mesela elden Ring'i bitirdikten aylar aylar sonra tekrar oynamak istediğimde tekrar aynı satın alma süreçlerini yaşayacağım. Takas için uğraşacağım vs. 500 veya 600 TL şu an bir şekilde veriliyor ama PC de fiyatları görünce insan biraz durup düşünüyor. Çoğu oyunu yarı fiyatına oynayabiliyorsun. 2022 de PS5 de oyun fiyatlarında zam olacağı da su götürmez bir gerçek. PC oyunlarında da fiyat artışı muhtemelen olacaktır ama konsolların yanında yine uygun rakamlarda kalacaktır. Yani performansdan biraz daha ödün vererek uygun fiyata oyun oynama peşindeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…