PS5 çıkar çıkmaz alınır mı?

Gokdenzi Ocak

Hectopat
Bir akrabam ile konuştum çıkar çıkmaz İtalya'dan PS5 getircek bana ama kuşkularım var PS4 ilk çıktığında kronik sorunları vardı PS5'te de bir sıkıntı olur mu? Yoksa önceki hatalarından ders çıkarıp sorunsuz yapabilirler mi? Türkiye'den almış olsam garantiye gönderirdim öyle bir sorun olsa ama malum vergiler yüzünden Türkiye'den almak için servet ödemek gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım ne zaman kronik sıkıntısı olmayan versiyonları çıkar bekleyeyim mi?

Bir akrabam ile konuştum çıkar çıkmaz İtalya'dan PS5 getircek bana ama kuşkularım var PS4 ilk çıktığında kronik sorunları vardı PS5'te de bir sıkıntı olur mu? Yoksa önceki hatalarından ders çıkarıp sorunsuz yapabilirler mi? Türkiye'den almış olsam garantiye gönderirdim öyle bir sorun olsa ama malum vergiler yüzünden Türkiye'den almak için servet ödemek gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım ne zaman kronik sıkıntısı olmayan versiyonları çıkar bekleyeyim mi?
Bence iyi düşün soğutma sorunları olabilir yada parasını versin sen bekle sonra burdan al

Hiçbir zaman ilk çıkan konsol kasası alınmaz.

İnsanlar incelesin, bakalım sorunu yoksa alınabilir.

Ancak aklınızda bulunsun, birkaç yıl sonra Slim kasa çıkar, daha iyi olur.
Aynen öyle. İlk PS3'ler çok sorunluydu ve YLOD hatasına çok düşüyordu. Aynı şekilde ilk PS4'lerde de çok sorunlar vardı, ısınma ve lehim çatlamasından kaynaklı olarak BLOD (Blue Light of Death) hatası görülüyordu. Şimdi de ilk PS5'lerde böyle sorunlar yaşanabilir. O yüzden ben olsam almazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı