Oyun muhteşem bir oyun, gerek grafikleri, hikayesi vb. bence alınır fakat oyunda hala hatalar varPS5'im var ve Cyberpunk'da sevdiğim bir oyun. Şu an 1400 TL. Alınır mı? Değer mi?
Oyun muhteşem bir oyun, gerek grafikleri, hikayesi vb. bence alınır fakat oyunda hala hatalar var
Oyun birçok güncelleme aldı hocam o hatalar düzeltildi diye biliyorum.Daha önce PS de oynadım oyunun ortalarına gelmiştim ama kaldırmıyordu ve reset attı kendine devam edemedim kaç saatlik bir oynama sunar bir de phontom diye bir şey var galiba
God of warı daha dün bitirdim bugün valhalaya başladım yarın falan biter oda onun dısında daha pek bir sey oynamadım ps5 alalı daha 1 ay yeni oldu PlayStation deluxe varOyunun sağlam yan ğorevleriyle bitirirsenuz 40-45 saat.
Phantom libarity DLC ve güzelde bir DLC ama bu DLC oyunun içinde gelmiyor ayrı satın almalısınız bu DLC'de 10-20 saat arası deneyim sunuyor ama 1400 lira bu oyuna çok gibi geldi indirimde gad of war gibi oyunlar 300-400 düşebiliyor ama tüm ucuz olanları oynadıysanız alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.