PS5 dijital mi Slim mi daha iyi?

• Konuyu başlatan pAww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 185

pAww

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu an Yunanistan'dayım PS5 alacağım. Dijital 450 euro, Slim 550, Pro ise 800 euro açıkçası dijital ya da Slim düşünüyorum. Sizce dijital mi Slim mi daha iyi Slim e 100 euro fazla vermeye değer mi? İnternetten duyduğum bilgiye göre Slim'in sıkıntısı fazla fan sesi geliyormuş doğru mudur ve hangisi alınır?

Merhaba şu an Yunanistan'dayım PS5 alacağım. Dijital 450 euro, Slim 550, Pro ise 800 euro açıkçası dijital ya da Slim düşünüyorum. Sizce dijital mi Slim mi daha iyi Slim e 100 euro fazla vermeye değer mi? İnternetten duyduğum bilgiye göre Slim'in sıkıntısı fazla fan sesi geliyormuş doğru mudur ve hangisi alınır?

Fiyatlar cok pahali o ne oyle, zaten ayni fiyatlara Türkiye'den alabiliyorsun. Hiç alma oradan boş ver gel Türkiye'den al.

Eger illa alacagim diyorsan da Slim hangi Slim? CD girisli olan Slim mi dijital versiyon Slim mi?

Ülkeden çıkarken vergi iadesi oluyor mu Yunanistan da?

Fiyatlar cok pahali o ne oyle, zaten ayni fiyatlara Türkiye'den alabiliyorsun. Hiç alma oradan boş ver gel Türkiye'den al.

Eger illa alacagim diyorsan da Slim hangi Slim? CD girisli olan Slim mi dijital versiyon Slim mi?

Türkiye'den fiyatına baktım Trendyol, Hepsiburada vs. dijital sürüm 23-24 bandındaydı diye hatırlıyorum burada 18k ya denk geliyor ucuz bence burada, slim ise CD girişli olan.

Ülkeden çıkarken vergi iadesi oluyor mu Yunanistan da?

Evet yapıyorlar tax free KDV ne kadar ise çıkışta geri veriyorlar parayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı