PS5 dijital sürüm 1080P'de kullanılmak için alınır mı?

• Konuyu başlatan Ereju
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 92

Ereju

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PlayStation 5 digital Edition almak istiyorum fakat bir sorum var:
İlk defa bir PlayStation alacağım. Sizce bu cihaz alınır mı? Ayrı olarak ben bu cihazı ASUS 240 Hz IPS panel 1080p monitör de kullanacağım (bilgisayarım var sök çıkar tarzı kullanacağım). En çok FIFA serileri ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Görüntü bakımından tatmin eder mi?

PS5 gibi bir makineyi şahsen 1080p de kullanmak istemezdim, 4K var iken ve herhangi bir donanım engeli yokken.

Dostum elimizde para olsa bizde biliyoruz 4K'nın daha iyi olduğunu. Bende 1080p 60Hz 27 inç bir ekranda oynuyorum ama gayet keyif alıyorum. Ama tabii ki 4K olsa durum bambaşka olur.

Dostum elimizde para olsa bizde biliyoruz 4K'nın daha iyi olduğunu. Bende 1080p 60Hz 27 inç bir ekranda oynuyorum ama gayet keyif alıyorum. Ama tabii ki 4K olsa durum bambaşka olur.
Ben sana bilmiyorsun falan gibi birşey mi söyledim ya da konu sahibine, ben kendi fikrim olarak dedim ki 4K da kulanamıcaksam ps5 oynamam. Çünkü grafik konusunda takıntılıyım, ben PC kullanıcısıyım sistemim eskiyken oyunları en yüksek grafiklerde açamadığım için oynamıyordum mesela. Herkesin kendi zevki, 1080p de keyif alınmaz diye birşey yok sonuçta oynuyorsun aynı şeyi.

Evet tatmin eder. İyi bir bilgisayarın varsa PlayStation özel oyunlar zaten PC'de var benceye almaya değmez.

Hocam bilgisayarım pek iyi sayılmaz ya da ben bilmiyorum iyi olup olmadığını (i3 12100F işlemcim RTX 3060 12 GB ekran kartım 16 GB RAM) şu anlık belki oynatır ama gelecekte hiç yeterli olmayacak gibi duruyor PS5 bunu karşılayabilir gibi ileride de 2K monitöre geçme şansım da var bunu satıp üstüne koyarım. PC oyunları çok pahalı hani RDR gibi oyunlar harici bir kere bitirdiğimi daha oynamam PS Plus üyeliği almayı düşünüyorum.

Ben sana bilmiyorsun falan gibi bir şey mi söyledim ya da konu sahibine, ben kendi fikrim olarak dedim ki 4K da kulanamayacaksam PS5 oynamam. Çünkü grafik konusunda takıntılıyım, ben PC kullanıcısıyım sistemim eskiyken oyunları en yüksek grafiklerde açamadığım için oynamıyordum mesela. Herkesin kendi zevki, 1080p de keyif alınmaz diye bir şey yok sonuçta oynuyorsun aynı şeyi.

Ya dostum beni yanlış anlama. Ters bir uslub ile yazmadım. Yani 1080p de oynayan bir kullanıcı olarak bende farkındayım demek istedim. 4K olsa keşke ama işte param yok. Ama asla isyan etmem. Allah'a çok şükür derim hep. Bazı insanların hayaline sahipken şükretmemiz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı