PS5 Dijital Sürüm mü yoksa Series S mi?

Bedo Pasha

Hectopat
Daha fazla  
Evet dostlar. Türkiye şartlarını da ortaya koyunca neler düşünüyorsunuz? Sizce PS5 Dijital Sürüm mü yoksa Series S mi? Bu soruyu oynanacak oyunlar açısından da soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kısmında bütçeniz yeterliyse ya da bazı forumlarda olan kardeşlik konusunda al sat yaparım diyorsanız PS5 almanızı tavsiye ederim. Bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz de Game Pass olduğu için Series S almak mantıklı olur. Aradaki performans farkı az değil bunu unutmayın. Olay oyun bütçesinde bitiyor bana göre.

Hangisini alırsan al yurt dışından al ülkemizde vergiler coşuyor bildiğin üzere fakat bir yandan da Series S dediğin aletin şimdiden unutulduğunu Xbox'ın en az satan cihazı olduğunu ve önümüzdeki 6 ayda silinip gideceğini unutma derim.

Evet dostlar. Türkiye şartlarını da ortaya koyunca neler düşünüyorsunuz? Sizce PS5 Dijital Sürüm mü yoksa Series S mi? Bu soruyu oynanacak oyunlar açısından da soruyorum.
Exclusive olarak PS gerçekten iyi lakin Türkiye şartları için diyorsan Xbox Series S derim ben. Gamepass ve geriye dönük uyumluluk ile oyna oynabildiğin kadar. PS'de ki oyun fiyatları malum belli. Gerçekten oyun oynamak istiyorsan ortalama bir bilgisayarın varsa en azından gündelik işlerini görebiliyorsan Xbox Series S al derim. Yanına mutlaka 1 TB USB 3.0 destekleyen taşınabilir Hard Disk'de al. Malum Xbox Series S 512 GB SSD deniliyor ama 360 GB kalıyor. O yüzden 1 TB taşınabilir disk al mutlaka.

Hangisini alırsan al yurt dışından al ülkemizde vergiler coşuyor bildiğin üzere fakat bir yandan da Series S dediğin aletin şimdiden unutulduğunu Xbox'ın en az satan cihazı olduğunu ve önümüzdeki 6 ayda silinip gideceğini unutma derim.
Abart. 6 ayda Series S falan silinmeyecek. En az 4 senesi var. Series S nerede unutuldu acaba? MS başka bir konsolunun ömrünü 6 ayda bitirmiş mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı