PS5 dik kullanımda aşırı ısınıp kapanıyor

Berkay Uysak

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam, ithal garantili CF2016 sürümü bir PS5 cihazımız var. Cihazı yeni aldık, yatay kullanımda bir problem yok ama dik kullanınca cihaz 5 dakika sonra aşırı ısı uyarısı verip kapanıyor. Bunun sebebi nedir? Çevremde ve sosyal medyada dik kullanan birçok kişiyle karşılaştım. Bende problem oluşması kafa karıştırdı.

Konu hakkında fazla bilgim yok ama geçen gün şu video ile karşılaşmıştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

macunun kurumuştur ve dik tutmak zararlı.macun düşer. yan koymak daha sağlıklıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler hocam, bu macun işini araştıracağım. Forumda ve başka yerlerde daha önce denk gelmiştim. Sanırım ilk çıkan versiyonlarda oluşmuş bu problem.

İlk çıkan fat kasa modellerinde dikey kullandımda sıvı akması durumu vardı ancak sonra da düzeltildi.

Cihazınız sıkıntılı. Garanti varsa garantiye veriniz. Gerek Slim kasada gerekse fat kasada dik kullandığın için cihaz kapanmaz, ekstra ısınmaz ve macun akmaz. Fat kasa için akan macun durumu da birkaç kronik cihazda oldu daha sonra konu kapandı. Yani sözün özü kafanızı karıştırmayın, servise veriniz.

Standı takılı kullanıyorsunuz değil mi? Yoksa stant takılı değilse alttaki Power'ın hava kanalları kapanır dediğiniz durum oluşabilir.

Haklısınız hocam, stant olmadan kullanan çoğu kişinin cihazı ısınıp kapanıyor. Hava kanalı kapanıyor stant olmayınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı