Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
DualsenseHangisini aldınız ?
DualsenseHangisini aldınız ?
Memnun musunuz ?Dualsense
Yarın elimde olacak. İnşallah memnun kalırız ikimizde. Keşke Xbox alsaydım demek istemiyorum saçma sapan uyum sorunu olursa.Memnun musunuz ?
Biri şu şekilde demiş.Yarın elimde olacak. İnşallah memnun kalırız ikimizde. Keşke Xbox alsaydım demek istemiyorum saçma sapan uyum sorunu olursa.
Bende genel olarak bunları okudum nette ama işte insan gene de görmeden rahat edemiyor. Ben bir anda Xbox 9.nesil alacakken DS aklıam geldi. Bilgilendirelim birbirimizi dostum o zaman geldiğindeBiri şu şekilde demiş.
Eki Görüntüle 1639686
Artık PC için falan tantanası kalmadı. PS kolları da Xbox gibi gösterilip kullanılabiliyor. Ben olsam rahatlık açısından PS alırım ki aldım zaten. Tavsiyemdir.PC için Xbox daha rahat.
Siparişini verdim zaten yarın elimde olacak inşallahArtık PC için falan tantanası kalmadı. PS kolları da Xbox gibi gösterilip kullanılabiliyor. Ben olsam rahatlık açısından PS alırım ki aldım zaten. Tavsiyemdir.
Hocam aynı ikilemdeyim, memnun musunuz?Siparişini verdim zaten yarın elimde olacak inşallah![]()
İsterseniz ben fikrimi belirteyim, ben de DS4 kullanıyorum. Analogların ikisinin de altta olması en büyük avantaj zaten. Ve şarj edilebilir olması da avantaj, Xbox için şarj kitine ekstra para vermek gerekiyor. Bilgisayara Xbox olarak da gösterilebiliyor ve uyumluluk sorunu ortadan kalkıyor. Bence PS alın.Hocam aynı ikilemdeyim, memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.