PS5 fan problemi MediaMarkt iade süreci nasıl işliyor?

Thwnder

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
MediaMarkt'tan PS5 aldım. Fan problemi nedeniyle iadeye göndereceğim. İade talebi oluşturdum. Kapıdan teslim al seçeneğini seçtim, "İade için kargo planlaması yapılıyor." ibaresinde kaldı birkaç gündür. MediaMarkt'a bu şekilde iade gönderen oldu mu? Süreç nasıl işliyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

Selamlar,
MediaMarkt'tan PS5 aldım. Fan problemi nedeniyle iadeye göndereceğim. İade talebi oluşturdum. Kapıdan teslim al seçeneğini seçtim, "iade için kargo planlaması yapılıyor." ibaresinde kaldı birkaç gündür. MediaMarkt'a bu şekilde iade gönderen oldu mu? Süreç nasıl işliyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

Ben daha once hiç gondermedim ama yuksek ihtimal serviste incelenecektir ürün ardından sizlere iade veya başka bir bilgi verilecektir.

Servis muhtemelen öyle işlenecektir ben ne kadar sürede kargoyu teslim aldıkların dair bir bilgi bulamadım iade süresi dolacak yoksa.

Servis muhtemelen öyle işlenecektir ben ne kadar sürede kargoyu teslim aldıkların dair bir bilgi bulamadım iade süresi dolacak yoksa.

Yarın eğer ki acıklarsa bir arayın derim kaç gun oldu tam iadeyi baslatalı.

3'ünde baslatmısım uzun bir sure gectı Trendyol vs ertesi gun alıyordu eger pazarteside bir işlem olmazsa musterı hızmetlerıne ulaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı