PS5 fat kasa mı yoksa Slim mi alınmalı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem kısıtlı arkadaşlar fat kasa alabiliyorum sadeçe sizce fat kasa alınır mı? Cdli alacağım aklımdaki sorular şunlar;
1: Satarken kolay satabilir miyim?
2: PS5 desteği kesildiğinde ilk fat kasanınkimi kesilecek yoksa Full PS5 Slim gibi sürümlerinde kesilecek mi?
3: PS5 Slim'le pek bir farkı olmadığı söyleniyor bunlar doğru mu?
Yer ve görünüşün bir önemi yok benim ikisinin de görünüşü gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem kısıtlı arkadaşlar fat kasa alabiliyorum sadeçe sizce fat kasa alınır mı? Cdli alacağım aklımdaki sorular şunlar;
1: Satarken kolay satabilir miyim?
2: PS5 desteği kesildiğinde ilk fat kasanınkimi kesilecek yoksa Full PS5 Slim gibi sürümlerinde kesilecek mi?
3: PS5 Slim'le pek bir farkı olmadığı söyleniyor bunlar doğru mu?
Yer ve görünüşün bir önemi yok benim ikisinin de görünüşü gayet iyi.

Satarken iki kasa için de satarken zorlanacağını düşünmüyorum. Eğer PS5 desteği kesilirse (oldukça zor) iki kasanın da desteği aynı anda kesilir. Fat kasa sanırım Slim kasaya göre sanırım daha az ısınıyor diye söylentiler var. Ben şahsen birkaç ay önce fat kasa aldım diskli tercih ettiğim için. Slim kasanın çıkacağını bilmeme rağmen.

Satarken iki kasa için de satarken zorlanacağını düşünmüyorum. Eğer PS5 desteği kesilirse (oldukça zor) iki kasanın da desteği aynı anda kesilir. Fat kasa sanırım Slim kasaya göre sanırım daha az ısınıyor diye söylentiler var. Ben şahsen birkaç ay önce fat kasa aldım diskli tercih ettiğim için. Slim kasanın çıkacağını bilmeme rağmen.

Memnun musun reis?

Ben 2022 yılında fat kasa aldım, bugüne kadar hiç aşırı ısınmaya vesair şahit olmadım. Ek olarak daha 3 gün evvel konsolumun tozunu toprağını temizlemek üzere kapaklarını çıkardım neredeyse hiç toz bile yoktu. 2 senedir ilk defa temizlemeye kalkışmam sonucu epey şaşırdım.

Kutusunu ve içindeki belgeleri sakladığın sürece çok rahat satarsın, bunlar olmadan da satabilirsin ama bu şansını arttırır. İçin rahat olsun Türkiye'de PlayStation'a her zaman yüksek bir talep vardı ve var olacak.

Destek kesilmesi konusunda (bana göre nereden baksan bunun bir 15 yılı falan var) kasa tipine bakılmaz diye tahmin ediyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadar hocam, iyi sosyaller diliyorum.

Peki benim bütçem kısıtlı dediğinizden anlaşılacağı şekilde PS5 fat kasa alınır değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı