PS5 Fat vs Slim

atakannnn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar PS5 almayı düşünüyorum ve hangi kasayi alacağıma kararsız kaldım. Fat daha hoşuma gidiyor ama Slim kasanın küçük olması da benim için bayağı bir avantaj. Ek olarak Slim'lerin fat kasaya göre daha çok ısındığı söyleniyor (yaklaşık 8-9 derece bir fark) sizce bu doğru mu, hangisini almalıyım?

Hangisi ucuzsa onu al. Aralarında depolama ve boyut dışında hiçbir fark yok. 8-9 derece abartı bir rakam. 2-3 derece fark vardır. Konsollarda çok fark etmez 2-3 derecelik fark.

Merhaba arkadaşlar PS5 almayı düşünüyorum ve hangi kasayi alacağıma kararsız kaldım. Fat daha hoşuma gidiyor ama Slim kasanın küçük olması da benim için bayağı bir avantaj. Ek olarak Slim'lerin fat kasaya göre daha çok ısındığı söyleniyor (yaklaşık 8-9 derece bir fark) sizce bu doğru mu, hangisini almalıyım?

Yer yer Slim model fat kasaya göre 5-10 derece daha sıcak çalışabiliyor bu doğrudur ama bunun ne oyunlara ne de cihaza bir etkisi vardır böyle saçma şeylere takılmayın. İnsanlar kötülemek için eski PS nesillerine bakarak böyle yorumlar atıyor tutuyor. PS5'lerin hepsi bu nesilde çok başarılı. Dolayısıyla hangisi ucuzsa onu alın. Slim modelin 120GB küsur daha fazla alanı varken Fat kasanın da içinden dik tutma ayağı çıkıyor.

İkisi de performans olarak aynı, ısı değerleri benzer. Slim bir miktar daha fazla depolama alanı ile geliyorken Fat'in kutu içerisinden stand çıkıyor. Tasarım olarak da hoşunuza gideni beğenin ve fiyatına göre tercihinizi yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı