PS5 Fat vs Slim vs Pro

Bilgisayarın yıllık bakımı var Windows güncellemesi var kontrolcü için tasarlanmamış olmasa da çabası (Xbox fse bunu biraz çözdü gibi) parçaların 5 seneye kalmadan hemen eskimesi var.

Yani bilgisayarda zaten tek seferlik para vermiyorsun.

Donanım eskiyor yükseltiyorsun. Ekran kartı eskiyor onu yükseltiyorsun. İşlemci eskiyor komple anakart değiştiriyorsun (özellikle Intel de)

Yani bilgisayarın çok eksilerini sayabiliriz.

PlayStation ise tam aksine direk oyun aç oyna 10 Aralıksız destek alırsın güncellemeler sana bildirim olarak gelir yeniden başlattığın gibi biter ürünü.

Son düzenleme:
Adam sistem almayacağım demiş. Uzatmaya gerek yok.

Haklısınız. Ben de dahil olmak üzere çoğu konsol kullanan kişi zaten konsolu otur aç oyna rahatlığı için alıyor ya ben gamepad ile bilgisayar kullanmayı zamanında denedim ama o yok olmuyor ya Xbox Series S bile alırım ama PC almam o kadar yani.

16 GB RAM değil VRAM'di güzel kardeşim. Ekran kartının iki farklı versiyonu olduğu için belirtmem gerekiyordu. Ki Wi-Fi kartı olduğunu biliyorum, kime ne anlatıyosun :d düz Slim de 40 FPS veriyor, akıcı oynuyosun yani. Konsolda ileriye dönük durumu olmaz, bir kutu alırsın 6-7 sene boyunca ayar düşünmezsin olayı budur. Daha fazla cehaletinizi konuşturmayın bence. Öyle bir sistem var diyorum hala bulup bulamayacağın meçhul diyor :d yanlış info yok mu sdljhjdsjhs peki. Nasıl insanlar çevrenizde var bilmiyorum ama karşıt fikirlere kapalı biri değilim. Doğru bilgi vermemişsiniz üstüne bana laf atıyorsunuz. Başka nasıl bir tavır bekliyorsunuz bilmiyorum.
Cahil özgüveni diye birşey gerçekmiş harbiden. 9060 XT 16 gb'ı bana öğretmeyin biliyorum zaten orada bahsettiğim şey RAM krizi direkt konsolları da vurması bekleniyor bu yüzden PS6 Steam Machine gibi donanımların ertelenmesi konuşuluyor bilip bilmeden konuşmamakta fayda var. O ilk yazdığım yazıda bana yanlış bilgi göster de göreyim çok bilgili insan. Fat kasa 3 5 derece soğuk çalışacak diye çıkartılabilir disk okuyucudan ekstra depolamadan ve hafiflikten feragat mı etsin insanlar? İleri dönüklük durumu bal gibi var sen 30 FPS slideshow seviyor olabilirsin adam sevmeyebilir PS5 Slim illaha 30 40 FPS bandına düşecek bu olduğunda Pro hala 60 70 FPS almaya devam edecek bu çok zor bir matematik değil. Adam yazmış Wifi 6 avantajı var yanına da diğer avantajlarını yazmış övmek için övmüşsün yazmışsın :D. Bak basitçe anlatayım ileri dönüklülüğü iki kutu var bir kutu 5 yıl 60 FPS alıyor diğer kutu 7 yıl alıyor var yani ileri dönüklülük diye birşey.

Bilgisayarın yıllık bakımı var Windows güncellemesi var kontrolcü için tasarlanmamış olmasa da çabası (Xbox fse ) bunu biraz çözdü gibi parçaların 5 seneye kalmadan hemen eskimesi var.

Yani bilgisayarda zaten tek seferlik para vermiyorsun.

Donanım eskiyor yükseltiyorsun. Ekran kartı eskiyor onu yükseltiyorsun. İşlemci eskiyor komple anakart değiştiriyorsun (özellikle Intel de)

Yani bilgisayarın çok eksilerini sayabiliriz.

PlayStation ise tam aksine direk oyun aç oyna 10 Aralıksız destek alırsın güncellemeler sana bildirim olarak gelir yeniden başlattığın gibi biter ürünü.
Reis bir sakin, bilmeden konuşup böyle bir sistem olmadığını ve varsa alacağını ileten kişi için attım. Lütfen okumadan yorum yapmayın, rica ediyorum

Konu sahibine değil, benimle iddialaşıp kendini çok bilmiş sanan kişiye cevabımdı. Okusaydınız yorumu küçümseyip böyle bir sistem varsa alacağını söylemişti kendisi :d
İddialık birşey yok ezber yorum yapmışsın dedim kibarca çok biliyor gibi laf atmaya çalıştın şimdi kanıtlama vakti. Dediğim gibi DDR5 varsa bile o parada yarın piyasada bulamayabilirsin piyasa dalgalı bu bariz. Bulsan bile A serisi anakartla 500 gb SSD'ye 2 3 tane oyun kurarsın artık bunu yükseltmesi de para. Rakip değiller yani F/p oranı olarak. A serisi değil B serisi ise alınabilir o da hep denk geleceğini sanmıyorum bu piyasada. Zaten ben orada değilim sistemi de geçtim yanlış info kısmını göstermeni bekliyorum hala.

Cahil özgüveni diye birşey gerçekmiş harbiden. 9060 XT 16 gb'ı bana öğretmeyin biliyorum zaten orada bahsettiğim şey RAM krizi direkt konsolları da vurması bekleniyor bu yüzden PS6 Steam Machine gibi donanımların ertelenmesi konuşuluyor bilip bilmeden konuşmamakta fayda var. O ilk yazdığım yazıda bana yanlış bilgi göster de göreyim çok bilgili insan. Fat kasa 3 5 derece soğuk çalışacak diye çıkartılabilir disk okuyucudan ekstra depolamadan ve hafiflikten feragat mı etsin insanlar? İleri dönüklük durumu bal gibi var sen 30 FPS slideshow seviyor olabilirsin adam sevmeyebilir PS5 Slim illaha 30 40 FPS bandına düşecek bu olduğunda Pro hala 60 70 FPS almaya devam edecek bu çok zor bir matematik değil. Adam yazmış Wifi 6 avantajı var yanına da diğer avantajlarını yazmış övmek için övmüşsün yazmışsın :D. Bak basitçe anlatayım ileri dönüklülüğü iki kutu var bir kutu 5 yıl 60 FPS alıyor diğer kutu 7 yıl alıyor var yani ileri dönüklülük diye birşey.
Wifi 6 desteği düz versiyonda da mevcut hala bilmiş gibi konuşma.

Reis bir sakin, bilmeden konuşup böyle bir sistem olmadığını ve varsa alacağını ileten kişi için attım. Lütfen okumadan yorum yapmayın, rica ediyorum.

Konsol konularında bilgisayar öneren insanlara gıcık kapıyorum da ondan dolayı attım. Konsol konsoldur bilgisayar isteyen zaten bilgisayar sorar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı