PS5+GTX 1060 vs RTX 3060 sistem

Konsol rahatlığı PC de yok adam açacak ta girecekti yükleyecekte direk konsol alsın oynasın 2-3 sene sonra da satar.

Asıl PC rahatlığı konsolda yok. Alt Tab ile geçiş yapmak, kol ile sınırlı kalmamak, 60 FPS ile sınırlı kalmamak, mod özgürlüğü, trainer özgürlüğü, direksiyon, gamepad ve klavye gibi istediğin cıhazı kullanmak, istediğin programı kullanmak gibi özgürlük ve rahatlık hangi konsolda var söylesene bana. Bu dediğin şey konsolda da var konsolda oyunun açılmasını beklemiyor musun? Gayet de bekliyorsun.
 
Asıl PC rahatlığı konsolda yok. Alt tabii ile geçiş yapmak, kol ile sınırlı kalmamak, 60 FPS ile sınırlı kalmamak, mod özgürlüğü, trainer özgürlüğü, direksiyon, gamepad ve klavye gibi istediğin cıhazı kullanmak, istediğin programı kullanmak gibi özgürlük ve rahatlık hangi konsolda var söylesene bana.
Adam pc ile konsol alacak zaten neyden bahsediyonuz? Konsolda oyun oynayacak pc de de işini görecek
 
Cidden PC nin yanına Xbox mı aldın ? Yapma bu 3080 li sisteme Windows 7 yüklemek ile aynı şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
PC nin yanına neden Xbox alınmasın ki ? Pc gibi upgrade derdin yok, eski oyunları açmaya çalışırken bin tane dosya değiştirme ve ayar yapma derdin yok, rahatça taşınabilir ve sabit bir performans ve Aynı güçte denk olan pc'den çok daha ucuza 4K keyfi.
 
Tamam işte PS5 ve 1060'lı sistemi tercih etsin ne uğraştırıyonuz adamı.
Sabahtan beri ps 5 ile 1060 alsın diyorum? Ben mi sizi siz mi beni anlamadınız?

Olabilir özelliklerine bakmadım :). Ama her halûkarda, PC konsoldan güçlüdür. Aynı bütçede olsa bile.

GTX 1060 ps 5 ten mi güçlü ? PC zaten 4K açamaz. En az rtx alması lazım eşitlenmesi için
 
PC'nin yanına neden Xbox alınmasın ki? PC gibi upgrade derdin yok, eski oyunları açmaya çalışırken bin tane dosya değiştirme ve ayar yapma derdin yok, rahatça taşınabilir ve sabit bir performans ve aynı güçte denk olan PC'den çok daha ucuza 4K keyfi.

Hocam zaten Xbox oyunlarının çoğu bilgisayarda var. Series X yerine PS5 çok daha iyi olurdu. Ama sadece Xbox almış olsaydı mantıklıydı ama PC varken gerek yok.
 
Arkadaşlar merhaba. Belli bir süre sonra yeni bir PC toplayacağım. Ama PS5'te rahatlık konfor vs açısından ilgimi çekiyor. Tahminen en geç 2023 Ocak gibi alacağım 1. seçenek PS5 ve 2. el GTX 1060 sistem bu seçenekte 1060 edit işlerinde ve günlük kullanım için PS5 oyun için kullanılacak. Bir diğer seçenek 2. el RTX 3060 sistem hem gündelik kullanım hem oyun için kullanılacak. Oyun performansı bakımından PS5 bariz daha iyi götürür gibi ama GTX 1060 ile Adobe After Effects gibi programları kasmadan kullanabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Oyun fiyatları sorun olmayacaksan PS5 tercihi yapın bence 1060 hala yeterli bir kart After effects işi biraz RAM ve işlemciye de bakıyor . Ben APU kullanan Ryzen 7 3700U bilgisayarımda After effectsi donmadan kullanıyordum hatta İ5 6. nesil eski bir laptopta bile AE 2015 ile edit yapmışlığım var o konuda içiniz rahat olsun
 
GTX 1060 ps 5 ten mi güçlü ? PC zaten 4K açamaz. En az rtx alması lazım eşitlenmesi için
Olabilir özelliklerine bakmadım :). Ama her halûkarda, PC konsoldan güçlüdür. Aynı bütçede olsa bile.
Aynı bütçeden kastım PS5 atıyorum 15000TL ise, 15000TL'lik PC, PS5den iyidir demeye getiriyorum. Ve RTX 3050-3060 sığdırırsın bu bütçeye eğer illahaki RTX gerekiyorsa 4K için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı