XG27ACS modeli önerebilirim. Birkaç gün önce elime geçti özellikle benim gibi 10 senelik 60 Hz monitörden geçiyorsanız çok gözünüze batmaz. Ama siyahlarda hafif beyaz parlamalar oluyor ışık sızması mı deniyor bilmiyorum ondan var. Onun dışında Renkler görüntü çok güzel.PS5 aldım 2K monitör arıyorum. 27 inç olursa güzel olur. PS5'in özelliklerini tam kullanabilecegim tarzdan VRR vb. Bütçe 10k.
XG27acs modeli önerebilirim. Birkaç gün önce elime geçti özellikle benim gibi 10 senelik 60 Hz monitörden geçiyorsanız çok gözünüze batmaz. Ama siyahlarda hafif beyaz parlamalar oluyor ışık sızması mı deniyor bilmiyorum ondan var. Onun dışında renkler görüntü çok güzel.
XG27acs modeli önerebilirim. Birkaç gün önce elime geçti özellikle benim gibi 10 senelik 60 Hz monitörden geçiyorsanız çok gözünüze batmaz. Ama siyahlarda hafif beyaz parlamalar oluyor ışık sızması mı deniyor bilmiyorum ondan var. Onun dışında renkler görüntü çok güzel.
![]()
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XG27ucs modeli var ben de, bahsettiğiniz köşelerde ki parlama olayı mı? Özellikle siyah olduğunda daha belli oluyor.
Evet hocam. Siyahta oluyor bende sadece ışıklı ortamlarda belli etmiyor. IPS panel olduğundan dolayı oldğunu düşünüyorum. Orta kısımlardaki siyahlarda sorun yok ama köşeler biraz göze batıyor. Yine de birkaç ayarla vb oynayınca fena halde değil şuan.XG27ucs modeli var ben de, bahsettiğiniz köşelerde ki parlama olayı mı? Özellikle siyah olduğunda daha belli oluyor.
PS5 ile mi kullanıyorsunuz acaba 2K 120Hz alabilir miyim destekleyen oyunlarda.
Hangisi daha iyi olur sizce MSI mi Gigabyte mı?
IPS panellerde oluyor genellikle ışık sızması.
PS5 ile kullanmıyorum ama kullanmayı düşünüyorum. Oynadığınız oyuna bağlı 120 alıp alamayacağınız. RE4 remake gibi bir oyun oynuyorsanız performans modunda alabilirken Tlou gibi bir oyun oynuyorsanız performansa alsanız dahi 60 tan yukarısını alamazsınız max 70 olur. 120 görmezsiniz.PS5 ile mi kullanıyorsunuz acaba 2K 120Hz alabilir miyim destekleyen oyunlarda.
Hangisi daha iyi olur sizce MSI mi Gigabyte mı?
IPS panellerde oluyor genellikle ışık sızması.
PS5 ile kullanmıyorum ama kullanmayı düşünüyorum. Oynadığınız oyuna bağlı 120 alıp alamayacağınız. RE4 remake gibi bir oyun oynuyorsanız performans modunda alabilirken TLOU gibi bir oyun oynuyorsanız performansa alsanız dahi 60tan yukarısını alamazsınız Max 70 olur. 120 görmezsiniz.
Evet hocam. Siyahta oluyor bende sadece ışıklı ortamlarda belli etmiyor. IPS panel olduğundan dolayı oldğunu düşünüyorum. Orta kısımlardaki siyahlarda sorun yok ama köşeler biraz göze batıyor. Yine de birkaç ayarla vb oynayınca fena halde değil şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.