PS5 için 10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
10000
Konuyu oraya getirmeye çalışıyordum aslında, kullanıyorsanız sizin görüşünüz nasıl diye, bu modellerde sönük kalıyor çünkü ama destekli oyun/videolarda keyifli oluyor. Sinema modunda RE8'de çok karanlık gelmedi mi üstelik? Bina içinde karanlık ortamlar mevcut o yüzden hafif rahatsız etmişti, dış ortamlarda gayet güzeldi.
Bilerek karanlığa aldım hocam. Hem biraz atmosferi olsun hem de siyahları iyice test edeyim diye. Daha monitör elime geleli 2 gün oldu yavaş yavaş test ediyorum. RE4'te şimdi deneyecektim HDR'yi ama oyun sapıttı HDR desteklemiyor monitörünüz diyor ondan RE8'e geçip bakıcam şimdi. Ama benim gördüğüm kadarıyla çok gerekli değil benim monitörümü baz alarak söylüyorum farklı modları olduğu için göze uyanı illaha bulabiliyorsunuz. Oyunun ayarlarını da kurcalamak lazım biraz tabii.

RE8.

HDMI 2.1 olmayınca PS5'te 120Hz alamıyoruz galiba öyle diyenler var aklım karıştı vallahi.
O konuyu ben de araştırmıştım ama bence 2.0 da 120 alabilir. Yine de Dp kullanıyorum ben Hdmi ile hiçbir farkı yok zaten genelde bu segmentte 2.1 destekleyen monitör fazla yok. Ama dediğiniz Dell monitör iyi kaç paraya alacaksınız?

Bilerek karanlığa aldım hocam. Hem biraz atmosferi olsun hem de siyahları iyice test edeyim diye. Daha monitör elime geleli 2 gün oldu yavaş yavaş test ediyorum. RE4'te şimdi deneyecektim HDR'yi ama oyun sapıttı HDR desteklemiyor monitörünüz diyor ondan RE8'e geçip bakacağım şimdi. Ama benim gördüğüm kadarıyla çok gerekli değil benim monitörümü baz alarak söylüyorum farklı modları olduğu için göze uyanı illaki bulabiliyorsunuz. Oyunun ayarlarını da kurcalamak lazım biraz tabii.

O konuyu ben de araştırmıştım ama bence 2.0 da 120 alabilir. Yine de DP kullanıyorum ben HDMI ile hiçbir farkı yok zaten genelde bu segmentte 2.1 destekleyen monitör fazla yok. Ama dediğiniz Dell monitör iyi kaç paraya alacaksınız?

gaming.gen.TR'den alacağım da 9899TL orada taksite bindiriyorlar Hepsiburada üzerinden alırım galiba 10500e taksitli.

Hocam DP 1.4A bildiğim kadarıyla daha son teknoloji o yüzden DP 1.4A tavsiye ederim.

PS5'te DP yok.

Bilerek karanlığa aldım hocam. Hem biraz atmosferi olsun hem de siyahları iyice test edeyim diye. Daha monitör elime geleli 2 gün oldu yavaş yavaş test ediyorum. RE4'te şimdi deneyecektim HDR'yi ama oyun sapıttı HDR desteklemiyor monitörünüz diyor ondan RE8'e geçip bakacağım şimdi. Ama benim gördüğüm kadarıyla çok gerekli değil benim monitörümü baz alarak söylüyorum farklı modları olduğu için göze uyanı illaki bulabiliyorsunuz. Oyunun ayarlarını da kurcalamak lazım biraz tabii.

O konuyu ben de araştırmıştım ama bence 2.0 da 120 alabilir. Yine de DP kullanıyorum ben HDMI ile hiçbir farkı yok zaten genelde bu segmentte 2.1 destekleyen monitör fazla yok. Ama dediğiniz Dell monitör iyi kaç paraya alacaksınız?

RE4'te köy içerisinde HDR çok güzel ışıklandırma tonları katıyor, sinema modu ile denemedim. Masaüstünden HDR'ı açmayı unuttunuz muhtemelen.

O halde geriye sadece HDMI 2.1 kalıyor ve 120 FPS desteklememesi saçma olurdu.
Onu demişken aklıma geldi arkadaşın dediği gibi PS5'te DP yok ben Hdmi 2.0 kablosu alıp 120 Hz alır mıyım PS üzerinde? Gerçi 120 alınacak çok bir oyun oynamıyorum PS'te ama belki arkadaşla RE5 oynarım diye sordum 120 destekliyorsa tabi.

Teşekkür ederim Dell olansa hoparlör var onu alacagım ve HDMI 2.1
Güzel hayırlısı olsun hocam. Kullandıktan sonra yorumlarınızı yazarsınız konuya denk gelip almak isteyenlere bilgi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı