PS5 için 10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
10000
Onu demişken aklıma geldi arkadaşın dediği gibi PS5'te DP yok ben HDMI 2.0 kablosu alıp 120 Hz alır mıyım PS üzerinde? Gerçi 120 alınacak çok bir oyun oynamıyorum PS'te ama belki arkadaşla RE5 oynarım diye sordum 120 destekliyorsa tabii.

1080P'da 120Hz alınıyor sanırım ben 2K'da 120Hz almak için HDMI 2.1 gerekiyor diye biliyorum herkes farklı bir şey diyor anlamadım.

Cevaplarınız için teşekkürler zaten daha önceden Samsung M7 32” 4K monitör almıştım darbe cıkınca iade ettim para hesaba yatsın direkt Dell G2724D olan modeli alacağım geri dönüş sağlarım anca 10 güne elimde olur Amazon atsın da parayı.

Bazı oyunlarda otomatik kendi açıyor, açmayan oyunlar olabiliyor. RE4'te açmanız gerekebilir hatırlamıyorum o yüzden masaüstünden açıp tekrar kontrol edin dedim.
Evet dediğiniz gibi yapınca oldu. Her oyunda ayar ile açılmıyormuş. Fena olmadı ama beyazlar çok parlak oldu hocam masaüstünde bunu kullanmayı pek önermem beyaz tonda bir sayfa açınca odaya flaş bombası düşüyor gibi oluyor. Re4'te şuanda kale bölümündeyim renkler fazla fark etmedi gibi ama RE8'de de deneyeceğim muhtemelen daha iyi olacaktır.

1080P'da 120Hz alınıyor sanırım ben 2K'da 120Hz almak için HDMI 2.1 gerekiyor diye biliyorum herkes farklı bir şey diyor anlamadım.

Hocam yukarıda bahsettiğim kısmı düzenledim kaynak olarak destekleyen tipi yazdım. HDMI 2.0 1440p ve 1080P'de kullanılabilir.

Evet dediğiniz gibi yapınca oldu. Her oyunda ayar ile açılmıyormuş. Fena olmadı ama beyazlar çok parlak oldu hocam masaüstünde bunu kullanmayı pek önermem beyaz tonda bir sayfa açınca odaya flash bombası düşüyor gibi oluyor. RE4'te şu anda kale bölümündeyim renkler fazla fark etmedi gibi ama RE8'de de deneyeceğim muhtemelen daha iyi olacaktır.

Dediğim gibi, beyaz sayfa açtığınız da parlaklığı fullemişsiniz gibi tonlama sunuyor, masaüstünde kullanmayın zaten, destekli oyun/videolarda keyifli oluyor ama yine de karanlık tonları ağır basan oyunlarda pek mümkün değil, RE8, Silent Hill 2 vb.

Hocam yukarıda bahsettiğim kısmı düzenledim kaynak olarak destekleyen tipi yazdım. HDMI 2.0 1440p ve 1080P'de kullanılabilir.

Dediğim gibi, beyaz sayfa açtığınız da parlaklığı fullemişsiniz gibi tonlama sunuyor, masaüstünde kullanmayın zaten, destekli oyun/videolarda keyifli oluyor ama yine de karanlık tonları ağır basan oyunlarda pek mümkün değil, RE8, Silent Hill 2 vb.

G2724DDEn vazgeçtim hoparlör yokmuş ama evde Cloud 2 var onu baglarım ya ne olacak.

Son düzenleme:
G2724DDEn vazgeçtim hoparlör yokmuş ama evde Cloud 2 var onu baglarım ya ne olacak.
Hangi modelde karar kıldınız? Hoparlör kullanacaksanız hepsi iyi modeller şunu bunu al demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim ben XG27ACS'den şuanda memnunum. Hoparlör almak istemezseniz dediğim gibi VG27AQ3A modelinde hoparlör var fiyatı 8700 civarı.

Hocam genel olarak görüntü kadar olmasa da seste önemli faktör monitör hoparlörünü geçtim normal hoparlör bile headsetin yerini tutmaz. Headset almaya bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı