23.000 olan model nedir atabilir misiniz ?23 altına sıfır OLED yok
Samsung g6 bi ara 23bin TL bandındaydı. Technopat indirim sayfasını takip edin belki tekrar düşer.23.000 olan model nedir atabilir misiniz ?
OLED olması şart değilse buna da göz atabilirsin ben fiyatı uygun diye 8500 civarına almıştım sorunsuz kullanıyorum. Renkleri falan yeterince güzel kendi içerisinde Gaming mode tarzı birkaç ayarı da var hoş bir monitör.
Bu farklı modeli sanırsam isimleri farklı ama bu da tercih edilebilir.
Seninki eski serisi.Bu farklı modeli sanırsam isimleri farklı ama bu da tercih edilebilir.
Normal oturma odasında 4k Sony kullanıyorum ama Oled kullanmadım daha önce. Aslında odayada küçük bir OLED monitör almak istedim bu sebeple deneyimlemiş olurum diye. Normal monitörüm 1080p IPS. Fiyat araştırması yapmamıştım. Sanırım direkt televizyonu değiştirdiğimde büyük OLED almak daha mantıklı monitörde onun yerine belki yüksek HZ değerli bir model alabilirim. Daha az kullanacağım odadaki Monitöre 40k vermek yerine 80k verip en azından günlük yoğun kullandığım cihaz değişmiş olur.OLED olması şart değilse buna da göz atabilirsin ben fiyatı uygun diye 8500 civarına almıştım sorunsuz kullanıyorum. Renkleri falan yeterince güzel kendi içerisinde Gaming mode tarzı birkaç ayarı da var hoş bir monitör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.