PS5 için 7.1 1700 TL kulaklık önerisi

yagcionur09

Decapat
Katılım
4 Ocak 2022
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam herkese. Aktif bir PS5 kullanıcısıyım ve 7.1 olan, sesi kaliteli olan aynı zamanda PS5'te bu özelliklerin sorunsuz çalıştığı bir kulaklık arıyorum. Aklımda birkaç model var ama emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni birazcık daha arttırabilirsen Logitech G733 Pro Wireless öneririm PS5 imde ve PC'mde onu kullanıyorum. Mikrofonu orta segment ama ses kalitesi muazzam
 
Rica etsem uygun bir link paylaşabilir misin
dostum şimdi baktım da ben aldığımdan beri 700 TL artmış. Ama en ucuzunu bırakıyorum buraya

Rica etsem uygun bir link paylaşabilir misin
Ps ismini versene eklim
 
Son düzenleme:
Hocam merhaba @batinaltaydoganay @yagcionur09, kulaktan memnun musunuz? Uzun kullanım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Hem PS5 de hem PC de kullanmak üzere bu cihazı almak istiyorum ancak pek fazla kullanıcı yorumu bulamadım.

Eğer PC de kullanacaksanız ve yanında ekstra mikrofonunuz varsa (HyperX QuadCast, Rode NT tarzında) Logitech G733 öneririm ama PS5'te eğer mikrofon kullanacaksanız önermem çünkü mikrofon kalitesi orta segmentte ama QuadCast s ile karşılaştırdığım için bana öyle geldi. Ama dersin ki PS5'te sadece kulaklık kullanacağım mikrofon kalitesi pek önemli değil diyorsan kesinlikle almalısın zaten elraen Jahrein gibi yayıncılar bunu kullanıyor. Vardır bir bildikleri deyip aldım gerçekten varmış bir bildikleri harbiden şahane. Ama mikrofonun kalitesi Ultra kötü değil. Bende QuadCast s var 10/10 kalitede. Onunla karşılaştırınca 6/10 olarak söyleyebilirim.
 

Geri
Yukarı