loneytunes
Megapat
Daha fazla
Merhaba, iyi günler, 2 hafta önce PS5 Slim almıştım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yok çok şükür ama konsola kabloyu takınca ve diğer ucunu prize takarken hep bir anda elektrik güç patlaması bir şey oluyordu ilk günden beri. Ben anlamıyordum sebebi, bir tek bu cihazda yaşıyorum böyle bir sorunu. Bugün fark ettim güç kablosunun prize takılan iletken kısmında 2 iletkenden birinin ucu ezilmiş ve içindeki malzeme dışarı çıkmış hafif. Sorunda tam olarak burada başlıyor, fişi prize değdirdiğim anda daha prize bile takmadan anında elektrik Ark'ı oluşuyor ve birden patlama sesi geliyor ve elektrik çıkıyor ortaya, tam olarak nasıl anlatacağımı bilemedim ama beni anlamışsınızdır. Bu, ürünle beraber gelen kabloydu oysaki ama durum böyle. Ben yeni bir güç kablosu almak istiyorum PS5 uyumlu sorunsuz çalışacak. Çok para vermek istemiyorum alt tarafı güç kablosu 100 150 liraya bir sürü kablo buldum ama hepsi aynı mı yoksa farkları var mı acaba öğrenmek istiyorum, şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.