PS5 için Samsung M7 Smart monitör alınır mı?

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Sizce fiyatına göre iyi bir ürün mü? Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. Arada PC içinde kullanabilirim. Sadece 60Hz olması beni biraz üzüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce fiyatına göre iyi bir ürün mü? Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. Arada PC içinde kullanabilirim. Sadece 60Hz olması beni biraz üzüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hmmmm. Televizyon-monitör diye bir ürün görmüştüm yine Samsung'un. O daha iyi olur sanki.

Hmmmm. Televizyon-monitör diye bir ürün görmüştüm yine Samsung'un. O daha iyi olur sanki.

Hocam zaten bu da öyle bir şey.

Hocam ne yapacaksın hikayeli oyunda 60 Hz'den fazlasını al geç gayet güzel ürün keyif işi biraz konsol için çok iyi.

Hocam zaten öylede arada Fortnite, CoD gibi oyunlarda 120Hz daha iyi olabilirdi. Ama 60Hz çok sıkıntı olmaz gibi.

Hocam zaten bu da öyle bir şey.

Hocam zaten öylede arada Fortnite, CoD gibi oyunlarda 120Hz daha iyi olabilirdi. Ama 60Hz çok sıkıntı olmaz gibi.

Aldıysanız memnun musunuz hocam? Ben de PC'de gamepadle hikayeli oyunları oynamak ve dizi film izlemek için almayı düşünüyorum FPS oyunları için 180Hz monitörüm var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı