PS5 için The Last of Us alınır mı?

Mastirisk

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

Her oynayanın övgüyle bahsettiği oyun. PS5 için satın almayı düşünüyorum.
Gerçekten hikayesi övgüleri hak ediyor mu? Şişirilme gibi bir durumu yoktur değil mi? Senelerin oyunu sonuçta.
Başlayamıyorum bir türlü.
Oynayanlar bir değerlendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle oynamaya değer bir seri. Oynanış anlamında biraz tekrara biniyor ama bunu atmosferi çok iyi olduğu için hissetmiyorsunuz bile. Ve mekaniksel olarak (özellikle 2. oyunun) yanına yaklaşabilen TPS olmadı. Hikayesine ben insanların anlattığı kadar bağlanamadım ama yine de ortalama üstü bir hikayeye sahip. Zaten PS Plus kütüphanesinde olması lazım. Ben oynayın derim.

Ama sizin açıklama ile konu başlığı tam uyuşmuyor. PS5 varsa The Last Of Us alınır, sadece The Last Of Us için PS5 alınmaz

Sadece bu oyunu oynamak için konsol almanıza gerek yok. Zaten birçok PlayStation özel oyunu artık bilgisayarda da satılıyor. Hatta Epic Games'te şu anda indirim var — God of War (2018) bugün son gün olmak üzere 359, 60 TL.

Şimdiye kadar hem PC’de hem de PS5’te birçok oyun bitirdim ama hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun kesinlikle TLOU 1 ve 2’ydi. Kesinlikle bir şekilde oynamanı ve bitirmeni öneririm.

''Look for the light''

64px-The_Last_of_Us_Fireflies_Logo.svg.png

Bana göre oyun gayet iyiydi. Savaş mekanikleri zaten ayrı bir olay kesinlikle çok iyi. Hikaye kısmında ise oyun tahmin edilebilir klişe bir hikaye yerine intikam üzerine gitti ve bence bunu olabilecek en iyi şekilde işledi. Bu kadar beklenmedik olayları beklenmedik şekilde yaşatarak hikayeyi güzel işlediler. Üzdü mü üzdü fakat genele baktığımızda başarılı bir iş var. Oyunun içine gerçek insanlari da daha fazla eklemiş oldular ve NPC'lerin zekasi vs. kötü olsa neyse fakat adamlar oynanış açısından da güzel işler yaptı. Sadece eş cinsel olayları sahneleri bana gereksiz geldi oyunun geneline ve hikayeye baktığımız zaman ama çok da takılmadım. Bence oynanışta hikaye de güzeldi ve kendini tekrar etmemesi, hikayeyi güzel işlemesi hoşuma gitmişti. Fırsat varsa kaçırma öneririm.

Başlığı bu şekilde açmamıştım aslında ama bu şekilde düzenlenmiş.
PS5'e sahibim. Ve herkesin yorumları için çok çok teşekkür ederim.

Şimdiye kadar hem PC’de hem de PS5’te birçok oyun bitirdim ama hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun kesinlikle TLOU 1 ve 2’ydi. Kesinlikle bir şekilde oynamanı ve bitirmeni öneririm.

''Look for the light''

Eki Görüntüle 2602168
Bunu da inceleyip, kütüphaneme mutlaka ekleyeceğim çok teşekkürler.

Başlığı bu şekilde açmamıştım aslında ama bu şekilde düzenlenmiş.
PS5'e sahibim. Ve herkesin yorumları için çok çok teşekkür ederim.

Bunu da inceleyip, kütüphaneme mutlaka ekleyeceğim çok teşekkürler.
Look for the light derken The Last of Us'dan bir söz olarak paylaştım.

Selamlar,

Her oynayanın övgüyle bahsettiği oyun. PS5 için satın almayı düşünüyorum.
Gerçekten hikayesi övgüleri hak ediyor mu? Şişirilme gibi bir durumu yoktur değil mi? Senelerin oyunu sonuçta.
Başlayamıyorum bir türlü.
Oynayanlar bir değerlendirebilir mi?

Efsane oyun gerçekten oyuna başladıktan sonra ara vermek bile istemezsiniz o derece tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı